Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Manieren om je haren goed te verzorgen

Je haar verzorgen is niet zo moeilijk als je het op de juiste manier aanpakt. Wel zijn er verschillende dingen waar je op kan letten om het verzorgen van je haar makkelijker te maken. 

Ten eerste is het belangrijk dat je je haar niet te vaak wast en zorg voor een shampoo van goede kwaliteit. Let erop dat er geen sulfaten of parabenen in de shampoo aanwezig zijn. 

Gebruik conditioner, maar let hierbij op de lengte van je haar en het type van je haar. Gebruik bij fijn haar wat minder conditioner en bij dik of stroef haar wat meer om het haar wat meer te hydrateren. Ga voor top haarverzorging Delft. 

Ook moet je er op letten dat je niet te vaak je haar borstelt. Dit kan ervoor zorgen dat er veel zakjes uit de hoofdhuid worden getrokken en het stimuleert de haargroei dus niet. 

Het is belangrijk dat je je haar natuurlijk laat drogen. Probeer de föhn zo min mogelijk te gebruiken, gezond haar reageert niet goed op de hitte. 

Ga ook regelmatig naar de kapper. Het is belangrijk om je dode puntjes te laten knippen, dit kan je het best om de 6 á 8 weken laten doen. 

Behandel of verf je haar niet te vaak, doe het met mate. Dit voorkomt een hoop schade aan je haar. Als je er toch voor kiest om je haar te verven, las dan af en toe een pauze in en geef je haar de kans om te herstellen. 

Het is ook belangrijk om je haar op een natuurlijke wijze te stijlen, op deze manier beperk je de schade. Vermijd verwarmde haartangen en kies voor elastiekjes die niet van rubber zijn. Experimenteer met opsteken, maar zorgt ervoor dat je haar niet te strak naar achter zit dit kan schade aan de haarwortels en haarzakjes veroorzaken. 

Ben je opzoek naar een goede kapper Delft, dan in OneKappers de kapper voor jou. 

http://onekappers.nl