Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Gezellig restaurant in Amsterdam

Gezellig restaurant in Amsterdam

Toen mijn man en ik 20 jaar getrouwd waren, besloten we lekker uit eten te gaan met het gezin en wat naaste familie en vrienden. We hadden zin in een gezellig groepsdiner voor deze speciale gelegenheid. Op de website lazen we dat we het eerst moesten laten weten als we met een groep kwamen. Dus dat hebben we gedaan. Zodoende hebben we een aantrekkelijke korting gekregen. Zo fijn, we hebben er veel geld mee bespaard. En de Turkse, Griekse en Libanese gerechten waren heeeeeerlijk. De vegetarische ook, trouwens.

Speciaal arrangement

Omdat we met een grote groep kwamen, genoten we van een speciaal arrangement. De prijzen ervan konden we vooraf niet zien op de website, maar de prijzen vielen ons ontzettend mee. We hebben er heerlijk genoten van goede gerechten die ons meenamen op een reis door de wereld. We hebben door dit groepsdiner echt een impressie gekregen van meerdere landen. We hadden natuurlijk ook naar een ander restaurant kunnen gaan waar ze een bepaalde keuken serveren. Maar dit leek ons echt veel leuker.

Denken goed met u mee

De medewerkers denken uitstekend met u mee, zo merkten we tijdens het diner. Sommige gasten hebben een allergie, maar dat was echt geen probleem. Nadat we dat doorgegeven hadden aan het bedienend personeel werd er snel actie ondernomen. En de gerechten die op de speciale menukaart stonden waren ook echt heerlijk. Waaronder de gerechten van de grill. Iedereen heeft genoten. Het diner was een echte aanrader. Nu hebben wij niet zo veel geld, dus we gaan niet zo vaak uit eten. Maar als we er geld voor hadden zou ik hier zeker vaker heen gaan.

Onwijs bedankt

We willen de medewerkers van Restaurant Maydanoz Amsterdam ontzettend bedanken voor wat ze voor ons gedaan hebben. Dankzij hen was onze trouwdag/jubileum er één om nooit meer te vergeten. Vrienden van ons zijn binnenkort 18 jaar getrouwd. Zij hebben al aangegeven dat ze hier dan ook gaan eten. Ze hebben zelfs al gereserveerd voor over 2 maanden. Zodoende weten ze zeker dat ze er terecht kunnen. En wij? Wij zijn ook uitgenodigd. We hebben er nu al zin in!

Boek een tafel!

Wilt u hier ook een hapje eten? Reserveer een tafel en geniet.

Adres: Ceintuurbaan 9HS, 1072 ER Amsterdam Telefoonnummer: 020 676 1195

https://maydanoz-amsterdam.nl