Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Hoe kun jij de beste Sales professional vinden voor jouw bedrijf?

Hoe kun jij de beste Sales professional vinden voor jouw bedrijf?

Het juiste personeel op de juiste plaats in uw organisatie is van cruciaal belang voor het optimaal functioneren van de onderneming. Het vinden van het juiste personeel is in de huidige arbeidsmarkt nog steeds een grote uitdaging. Wanneer jouw vacatures niet ingevuld kunnen worden, is dat niet alleen frustrerend, maar kost het ook veel geld. Het legt meer druk op het personeel om de ontbrekende kracht op te vangen. Het gevolg is dat het management meer tijd moet uittrekken en dit vraagt op zijn beurt weer meer van het personeel. Kortom, situaties creëren die vermeden kunnen worden, levert onnodig veel stress op. Wil jij weten hoe je dit probleem snel en zonder veel stress kunt oplossen? Lees dan verder!

Werving en selectie uitbesteden

Het is eenvoudig om de last van de organisatie te verlichten door de werving en selectie sales uit te besteden aan een gespecialiseerd wervingsbureau. Je gaat eerst met het bureau om de tafel zitten om het huidige wervingsproces te beoordelen, zodat je precies kunt bepalen waar je hulp nodig hebt. Of je het wervingsproces nu wel of niet uitbesteedt, samen met het bureau zul je kijken naar de eigen expertise. Je zult kijken naar de aanpak van het bedrijf, de eigen waarden, eigen cultuur en wat de organisatie aan een kandidaat te bieden heeft. Alles wordt op maximale scherpte gezet om de beste match voor jouw organisatie te vinden.

Invullen van het functieprofiel

Wanneer jij en het recruitmentbureau eruit zijn waar zij jou precies bij gaan ondersteunen, is het tijd om een functieprofiel op te stellen. Aan de hand van organisatiedoelstellingen en de cultuur van de organisatie wordt dit functieprofiel geschetst. Met de eisen voor de functie die openstaat moet je je zeker goed bezighouden. Voor de salesfunctie die openstaat kunnen een proactieve saleshouding en een trackrecord bijvoorbeeld goed van pas komen. Deze soort eisen worden integreert in het functieprofiel. Na het opstellen van dit functieprofiel heeft het bureau een duidelijk beeld van de gewenste kandidaat.

Jij haakt pas aan na de voorselectie

Als het profiel helemaal duidelijk is, gaan de specialisten van het sales recruitment bureau op zoek naar de perfecte match. Het wervingsbureau Sales maakt een voorselectie zodat de organisatie zo goed mogelijk belicht wordt. Als organisatie is het mogelijk om alleen nog maar met de best gekwalificeerde kandidaten om tafel te komen wanneer u een sales recruitment bureau inschakelt. Door gebruik te maken van een sales recruitment bureau kunt u veel tijd en moeite besparen, wat uiteindelijk ook kosten en stress voor de rest van het personeel bespaard. 

 

https://www.matchfortalent.nl/