Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over lasers

Alles wat je moet weten over lasers

Laserbehandelingen worden steeds populairder. Niet alleen zijn ze breed inzetbaar, de huidige ontwikkelingen op het gebied van lasers maken ook veel mogelijk. Zo kunnen lasers steeds sneller en efficiënter ingezet worden, bijvoorbeeld voor huidtherapie. Wat lasers precies doen en hoe ze worden gebruikt lees je in dit artikel. 

 

Wat doen lasers? 

Lasers zijn tegenwoordig breed inzetbaar. Het gebruik van lasers voor medische doeleinden is oorspronkelijk ontstaan vanuit de oogheelkunde om het zicht snel te kunnen verbeteren. Tegenwoordig zijn er echter een hele hoop manieren om lasertechniek in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het steeds populairder wordende laserontharen of het behandelen van een vervelende schimmelnagel met een laser. 

 

Andere problemen aanpakken 

Kun je lasers dan alleen gebruiken voor ontharing of oogbehandelingen? Nee hoor! Zo kan een laser worden gebruikt om tatoeages weg te halen. Zo’n behandeling is tegenwoordig een stuk minder pijnlijk. Ook kan het met minder behandelingen door nieuwe technieken in laserapparatuur. Dat is wel zo fijn wanneer je toch spijt hebt van die ene tatoeage. 

Wist je dat ook (acne)littekens en striae met een laser behandeld kunnen worden? Er zijn zelfs speciale lasers waarmee de huid behandeld kan worden. Zo kan je tegenwoordig ook beenvaatjes en wijnvlekken laten behandelen met een laser. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat een laserbehandeling verschilt in duur en soms ook in aantal behandelingen. 

 

Waar moet je rekening mee houden? 

Voor een geslaagde behandeling is het natuurlijk van belang om kwalitatief goede laserapparatuur te gebruiken. Daarbij is het belangrijk om compacte apparatuur te hebben die snel in gebruik is, want lange behandelingen zijn voor niemand prettig. Omdat lasertechniek de laatste jaren zich enorm heeft ontwikkeld kan het best moeilijk zijn om een weg te vinden tussen al deze apparatuur. Gelukkig heeft Laservision heeft een uitgebreid assortiment aan lasers met de nieuwste technieken. Bovendien bieden ze uitstekende service en onderhoud. Zo ben je er altijd van verzekerd dat uw apparaat up-to-date is.

 

https://www.laservision.nl/