Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Het team van de Dakmakers staat ook in Leiden voor u klaar

Leiden is een prachtige stad om te wonen. Het is een zeer diverse stad met ongelofelijk veel verschillende type woningen. Van oude grachtenpanden tot flats en van appartementen tot nieuwbouwwoningen, het is er allemaal. De oude, vaak monumentale grachtenpanden hebben vaak schuine daken met dakpannen, met of zonder een geveltrappetje. Nieuwbouwhuizen hebben tegenwoordig steeds vaker platte daken. Heeft u een dakreparatie in Leiden nodig aan uw platte dak? Dan zijn wij van Dakmakers het juiste team voor u!

Zoals gezegd worden platte daken steeds populairder. Dat is ook niet zo heel gek, platte daken hebben een aantal goede voordelen. Platte daken ogen strak en stijlvol en zijn, ten opzichte van andere soorten daken, makkelijk te plaatsen. Harde wind of storm vormen geen bedreiging voor platte daken, er valt niks te grijpen door de wind. Platte daken zijn trouwens nooit 100% plat, het dak heeft altijd een kleine helling zodat regenwater niet op het dak blijft staan maar gewoon goed afgevoerd kan worden.

Een plat dak heeft veel toepassingsmogelijkheden

Er zijn drie verschillende typen platte daken, namelijk het koude dak, het warme dak en het omgekeerde platte dak. Bij elk type dak wordt het isolatiemateriaal, de dakbedekking en de constructie in een andere volgorde geplaatst. Platte daken bieden veel toepassingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de volgende toepassingen: een groen dak, een wit dak, een geïsoleerd dak, een luchtzuiverend dak, een herbruikbaar dak, een EPDM dak of een dak met zonnepanelen.

Van groen tot geïsoleerd dak, wij kunnen u er alles over vertellen

Wilt u meer weten over de diverse toepassingen voor platte daken en zou u graag willen weten welke toepassing voor uw dak gunstig is? Wij komen u graag dakadvies en uitleg geven over de mogelijkheden op uw platte dak.

Maak gewoon een afspraak met ons, deze is altijd geheel vrijblijvend. Ons advies is uitgebreid, eerlijk en u zit nog nergens aan vast. Wanneer u met ons in zee gaat krijgt u volledige projectgarantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

https://www.dakmakers.nl/