Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Een nieuwe 45 km auto kopen doet u bij Brommobiel Utrecht!

Een brommobiel kopen

Een brommobiel is een kleine auto die tot 45 kilometer per uur mag rijden. Het grote voordeel van de 45 km auto is dat u alleen over een bromfietsrijbewijs moet beschikken, ideaal dus voor mensen die hun gewone rijbewijs niet kunnen verlengen. Wilt u een 45 km auto kopen, neem dan zeker contact op met Brommobiel Utrecht. Deze brommobielspecialist biedt zowel nieuwe als gebruikte 45 km auto´s aan. Ook voor onderhoud en reparaties kan u steeds bij hen terecht.

Een 45 km auto leasen

Een 45 km auto kopen is een dure zaak. Daarom kan u bij Brommobiel Utrecht ook een 45 km auto leasen. U betaalt een vast bedrag per maand en kan onbeperkt gebruik maken van een 45 km auto. Onderhoud, een all-risk verzekering en reparaties zijn trouwens bij de prijs inbegrepen. Het enige wat u zelf hoeft te betalen is de brandstof, Brommobiel Utrecht zorgt voor de rest!

Een luxe brommobiel

Een van de bekendste brommobielen is Ligier. Een Ligier brommobiel is een luxe versie van een 45 km auto. Zo beschikt deze brommobiel over een stille, energiezuinige en krachtige motor. Verder is er ook een airco aanwezig. Met de luxe en het comfort van een Ligier brommobiel lijkt het wel alsof u met een gewone auto op pad bent!

Voor elk wat wils

Brommobiel Utrecht is een erkende brommobielspecialist. Omdat ze naast een brommobielbedrijf ook een autobedrijf hebben, kan u zelfs uw huidige auto inruilen voor een spiksplinternieuwe 45 km auto. Tenslotte wordt uw nieuwe 45 km auto ook nog eens bij u thuis geleverd. Brommobiel Utrecht heeft de brommobiel die perfect bij uw wensen en budget past, zodat u snel en comfortabel de baan op kan!

https://www.brommobielutrecht.nl/45-km-auto-kopen/