Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Beëdigd vertaler voor onder andere het online aanvragen uittreksel KvK

Bent u op zoek naar een beëdigd vertaler voor het verwerken van uw officiële legalisatie-, bedrijfsdocumenten voor internationale klanten? JuridConsult Legal Services is een juridisch dienstverlener gespecialiseerd in vraagstukken zoals deze. Naast verschillende legalisatieaanvragen is JuridConsult Legal Services er ook voor de Internationale klant die meer informatie wil over in Nederland gevestigde bedrijven. Zo kunnen zij ondersteunen om uw uittreksel KvK online aanvragen.

De dienstverleners van JuridConsult kunnen voor u bevestigen of het bedrijf geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel, wanneer het geregistreerd werd, bevestiging van het geplaatste kapitaal en informeren over de leden van de raad van bestuur. Dit alles zodat uw contracten en deals goed kunnen worden voorbereid. Zo voorkomt u pijnlijke, kostbare  vergissingen door contacten met malafide bedrijven en komt u sneller beslagen ten ijs.

De juridisch onderlegde beëdigd vertaler kan u in meer dat zestig talen voorzien van de informatie die u nodig heeft bij het uittreksel KvK online aanvragen. De gegevens uit het handelsregister geven u meer informatie over bijvoorbeeld details van de jaarrekeningen, registratiedatum en -nummer, officiële handelsnaam en contactgegevens en bedrijfsactiviteiten van het bedrijf waarmee u zaken doet/wilt gaan doen. Het document kan binnen een werkdag voor u worden verwerkt in de door u gewenste taal waarna u deze alvast per mail ontvangt. Het originele document wordt u per post of courier toegezonden. Omdat u per direct kunt beschikken over de door u gewenste informatie kunt u tijdig handelen en gaat geen kostbare tijd verloren, 

De kosten van een volledig beëdigd vertaald uittreksel liggen rond de 75 euro en zijn uiteraard te combineren met andere diensten die JuridConsult aanbiedt zoals woonplaatsverklaringen, advies en informatie bij de keuze van het type organisatie (bij nieuw op te zetten bedrijven) of andere secretariële diensten. Zo is JuridConsult een supersnelle juridische dienstverlener die u meertalig te woord kan staan wanneer u het nodig heeft.


https://www.juridconsult.nl/nl/