Fugelflecht
Image default
Zakelijk

Heb jij al een Incura-pakket aangeschaft?

Ga jij als zzp’er in de zorg werken? Wij tippen Incura voor het bijhouden van het EPD, ook wel het elektronisch cliëntendossier genoemd. Het Incura-pakket is multifunctioneel. De complete administratie (inclusief boekhouding en facturering), de agenda en gebruikte meetinstrumenten: alles kan worden geïntegreerd. Je werkt online en dus heb je alle gegevens 24/7 tot je beschikking. Je opent Incura via de app die je op meerdere devices kunt installeren: laptop, tablet en smartphone.

De opleidingsniveaus qua zorg in ons land zijn als volgt in te delen: trainingen, praktijkopleidingen, MBO, MHBO, HBO, Post Bachelor en Master. Vanwege de grote vraag naar personeel zijn met name de praktijkopleidingen erg populair. In een relatief korte tijd leer je alles wat je nodig hebt om te gaan werken in een specifieke discipline. Je krijgt een algemeen aanvaard diploma zonder jarenlang naar school te gaan. Met een diploma op zak, kun je in een van de volgende werkvelden aan de slag gaan:

-verpleging en medische zorg;

-paramedisch;

-welzijn;

-sociale hulpverlening;

-zorgmanagement;

-voeding;

-uiterlijke verzorging.

Doorstromen van de ene naar de andere richting, instromen in de zorg en doorleren: het is allemaal mogelijk.

Binnen de zorg wordt gecommuniceerd middels het hierboven al genoemde EPD. Deze softwaretoepassing is in 2008 opgestart. Artsen, verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers verzamelen medische gegevens en bewaren die digitaal zodat ze onderling beschikbaar gesteld kunnen worden. Zo kan een huisarts bijvoorbeeld nalezen hoe de knieoperatie van een van zijn patiënten in het ziekenhuis is verlopen en hoe het vordert met de fysiotherapie van een andere cliënt. NB. Hiervoor moet wel toestemming zijn gevraagd aan de betreffende patiënt. Overigens wordt niet alleen beschreven of iemand ziek is en wat voor aandoening hij / zij heeft, ook gezonde elementen worden bijgehouden. Daarom wordt soms ook wel gesproken van elektronisch gezondheidsdossier.

Gaan we even terug naar de praktijksoftware van Incura. Als je interesse hebt, kun je online een demo aanvragen. Direct een vrijblijvende offerte regelen kan ook. Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox!

https://www.incura.nl