Fugelflecht
Image default
Toerisme

Griezeltochten aan de Belgische kust

botenga restaurant blankenberge

Niet zo gek: de prachtige natuur en de wilde Noordzee laten je helemaal tot rust komen. Er zijn prachtige wandelingen in de herfst, maar met Halloween zou je liever doodsbang zijn, nietwaar? We hebben de engste Halloween-trips op een rijtje gezet:

The Horror Tour of Blankenberge

Halloween Walk In de rare wandeling van de familie-unie, verkleed je je als een vreselijk monster en los je de taak zo snel mogelijk op tijdens de wandeling. Voor de minder enthousiaste wandelaars is er een enge bar waar je iets kunt drinken. Soep en hotdogs zijn bij de kamerprijs inbegrepen.

Fakkeltocht in Wenduine

Halloween in Wenduine is een dag vol horror en gezelligheid: Markt is een Halloweendorp geworden met verschillende activiteiten te doen! Uw kinderen kunnen gratis tekenen. Er is een kindershow en een springkussen. Om 6.30 uur ’s middags begint de flitslichtparade met de muziekgroep “De Orpheonisten”.

Diepe mist

Laat je bang maken door het enge Halloween-spookhuis van Nieuwpoort: monsters en zombies komen uit alle richtingen om je te laten schrikken, en op weg naar de vismarkt kom je allerlei enge scènes tegen. Vanwege de luidruchtige geluids- en lichteffecten is het moeilijk om in kinderwagens en rolstoelen te rijden en het wordt aanbevolen deze reis met honden niet te maken.

Zombie run in Oostende

Voor meer actieve wandelaars (zeg maar hardlopers) kan een zombierun gedaan worden in Oostende (Oostende): voor kinderen is er een adaptieve hindernisbaan, maar voor volwassenen kan het moeilijk zijn Het zal groter zijn. Zombies zullen geen enkele kans missen om je te bijten, zodat je alle obstakels zo snel mogelijk kunt overwinnen!

Skeletten Halloween

Ontdek de straten van De Haan in het donker, en pas op dat de engerds niet naar boven klimmen! De beste manier om monsters weg te jagen is door jezelf aan te kleden, dus kleed je aan! Er zijn ook veel workshops en veel straatamusement.

Halloween en Horror Heulebrug in Heist

In de wijk Heulebrug in Heist begint deze enge reis met een snoepjacht in de buurt, gevolgd door een wandeling van het griezelige plein naar de parkeerplaats Scheurleg. Dan kun je genieten van de voorstelling op het griezelige plein.

Halloween mountainbiketocht in Oostduinkerke

Wandelen is niet altijd nodig, ook niet voor mountainbikers, plan een leuke Halloween trip in Oostduinkerke! Er zijn 3 verschillende ritten van 23, 33 of 45 kilometer. Zorg ervoor dat je niet van de fiets valt!

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html

Gerelateerde artikelen

Voor ieder wat wils tijdens een rondreis door Spanje

Een royaal speelveld van 2.500 m² bij de groepsaccommodatie dichtbij Nijmegen

Bezienswaardigheden in Twente