Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Een uniek advocatenkantoor strafrecht in Rotterdam

Een uniek advocatenkantoor strafrecht in Rotterdam

Samenwerking met verschillende specialisten

Advocatenkantoor Rotterdam strafrecht werkt met een team van hooggekwalificeerde advocaten. Zij hebben een belangrijke samenwerking ontwikkeld met belastingadviseurs. Ze kunnen u bijstaan op elk gebied van rechtshandhaving. Dit advocatenkantoor strafrecht kan bedrijven en particulieren bijstaan. Ze helpen bij het oplossen van hun fiscale, juridische en strafrechtelijke problemen en vragen.

Kennis en ervaring tegen betaalbare prijs

Hun advocaten zijn in staat kennis uit verschillende rechtsgebieden te combineren. Het team van advocatenkantoor strafrecht is bij veel gerechtelijke procedures een deskundige tegenstander voor de openbare aanklager. Fiscaal strafrecht is een van hun vele specialiteiten. Ze zijn goed gewapend om hun client te verdedigen bij de belastingdienst, financiële toezichthouders, …. Hun medewerkers verdiepen zich in de zaken en de belangen van hun cliënten. Zij combineren vakkennis met ervaring om effectieve oplossingen uit te werken. Uitgangspunt is een helder advies over de juridische situatie van hun opdrachtgevers, praktische oplossingen en de juiste aanpak. Er is duidelijke communicatie met de klant over de evolutie van hun zaak en volledige openheid over de prijs voor hun tussenkomsten.

Fiscaal strafrecht als een van hun specialiteiten

Fiscaal advocaat Rotterdam houdt er uiteraard rekening mee dat onderzoeksambtenaren, naast hun wettelijke bevoegdheden, ook handhavingsmaatregelen mogen toepassen om de naleving van de belastingwet te controleren.

De fiscaal advocaat Rotterdam is gespecialiseerd in fiscaal recht. Op die manier kunnen de advocaten de combinatie van hun kennis van het strafrecht en het fiscaal recht gebruiken om hulp te bieden op het hoogste niveau.

Bijstand bij financiële en economische rechtspleging

Economische activiteit is onderworpen aan veel regelgeving. Overtreding van een deze regels wordt geclassificeerd als een economische misdaad. Veel overtreding zijn in het strafrecht opgenomen en kunnen bestraft worden. Advocatenkantoor Rotterdam strafrecht kent alle gebieden van het economisch strafrecht. Zij kunnen de zaak van hun cliënten bepleiten bij vervolging voor het ACM, het inspectiebureau SZW, FIOD of de Openbare Aanklager.. De deskundigheid van fiscaal advocaat Rotterdam zal bij vervolging zorgen voor de beperking van de financiële en strafrechtelijke gevolgen net als voor het onder controle houden van de imagoschade voor het bedrijf.

https://www.libertasadvocaten.com/