Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Glaszetter – Van Den Akker Eindhoven

Glasbedrijf Eindhoven

Lees in deze blog over glas Eindhoven, en wat het glasbedrijf Eindhoven zoal doet. Om een misverstand te voorkomen, het is niet alleen voor glas Eindhoven, want zij werken door heel Brabant en Rotterdam.

Modern

Ook het schilder- en glasbedrijf Eindhoven heeft te maken met nieuwe vindingen, en zij passen die graag toe. Veel mensen weten hoe heerlijk van dat isolerende glas is, en dat in de vorm van warmte werende ramen. Vroeger moest u hoog zomer een kamer letterlijk verduisteren met overgordijnen en een zonnescherm om de hitte buiten te houden, maar nu kunt u het volle licht binnen laten komen. De zomerse warmte blijf bij HR ++ glas buiten en binnen blijft het koel.

Terug verdienen

Nieuwer is de ontdekking dat het isolerende glas de energierekening enorm drukt. Het verdienmodel is nog hoger dan bij het bekende dubbele glas. Het is het overwegen waard om over te gaan op HR ++ glas en dit omdat u het terug verdient. Daar bovenop levert een beter geïsoleerde woning of bedrijf minder uitstoot omdat het fors minder energie verbruikt. In de zomer is er minder verbruik van de elektriciteit voor de airco, in de winter minder gas voor de kachel.

Soorten glas

Glas Eindhoven levert naast isolatieglas, veiligheidsglas, gelaagd glas, sier- en figuurglas, glas in lood, draadglas, gehard glas, spiegels, ook nog verzilverd glas. U kunt contact opnemen met de adviseur wat het beste bij uw woning of bedrijf past. In ieder geval bent u voor het aanbrengen van fotobehang, schilderwerken en glaszetten bij het glasbedrijf Eindhoven aan het goede adres. Glas Eindhoven werkt met vaklieden, en passen alleen de beste materialen toe. Zo weet u dat u bij glas Eindhoven de beste kwaliteit krijgt. Het glasbedrijf Eindhoven levert tegen een scherpe prijs en met garantie.

https://akkerglas.nl/