Fugelflecht
Image default
Vervoer en transport

Een internationaal koerier met een zeer uitgebreid wagenpark

Bent u op zoek naar een internationaal koerier die transportdiensten uitvoert door heel Europa? Dan is Eurospan Holland B.V. een uitstekende keuze. Deze koerier heeft al 25 jaar ervaring met het transporteren van allerlei goederen en met het uitgebreide wagenpark is geen opdracht voor hen te gek. Daarbij hebben ze een totale loodsruimte van 1000 vierkante meter waar u van profiteert én kunnen ze er met hun Britse partners voor zorgen dat uw vervoer van of naar Groot-Brittannië binnen 24 tot 48 uur wordt afgeleverd. Met zoveel ervaring, specialistische voertuigen en goed opgeleide medewerkers, weet u zeker dat uw transport in goede handen is.

Wat kan deze specialist voor u doen?

Deze internationaal koerier regelt uw bedrijfstransport tot in de puntjes. Ze verzorgen complete vrachten of deelladingen en ook groupagezendingen zijn geen probleem. Om dat te doen, hebben ze een wagenpark met 25 trekker-opleggercombinaties, dus er is altijd een voertuig dat past bij uw type transport. Verder is dit ook een internationaal koerier die u volledig ontzorgt. Ze regelen alles voor u, van begeleiding tot expeditie en van planning tot uitvoering. Het enige wat u moet doen, is zorgen dat uw goederen op het afgesproken tijdstip klaarliggen om ingeladen te worden. Deze specialist regelt de rest.

Een specialistisch wagenpark

Een groot voordeel waarvan u profiteert als u Eurospan Holland B.V. inschakelt voor uw internationale transport, is het uitgebreide wagenpark dat ze over de vele jaren die ze werkzaam zijn hebben opgebouwd. Er zijn naast de standaard vervoersopties ook megatrailers beschikbaar, voor extra grote transporten. Wilt u goederen vervoeren die gekoeld moeten worden? Dan is dat voor deze internationaal koerier ook geen probleem. Gevaarlijke stoffen kunnen worden vervoerd door middel van de wagens die met ADR zijn uitgerust. Neem daarom contact op met deze internationaal koerier en u weet dat uw transport tot in de puntjes zal worden geregeld.

https://www.eurospan.nl/