Fugelflecht
Dienstverlening

EASY RIDER: waarom houden we allemaal zo van de hoverkart?

We vinden alles geweldig. Vanaf de eerste keer dat je op het board stapte tot aan dat ongelooflijke moment waarop je eindelijk goed je balans kon houden en kon rondrijden als een pro en zelfs een aantal fantastische trucs en spins kon uitvoeren.

We staan echter ook open voor verandering en wij vinden het dan ook geweldig dat het hoverboard is bijgewerkt om je een hele nieuwe manier van rijden te kunnen

Als je vaak tijdens het rijden op je board gedacht hebt “Dit is echt fantastisch, maar ik wil eigenlijk zitten!” dan is de Hoverkart echt iets voor jou!

Sinds het ontdekken van deze nieuwe en eerlijk gezegd nogal levensveranderende manier om op onze hoverboards plezier te hebben, hebben we nagedacht over wat er nu precies zo aantrekkelijk aan is om je Hoverboard te veranderen in een Hoverkart. Dat zullen we hieronder eens gaan bekijken.

 

1 Het is een stuk ontspannender!

Eigenlijk is het vanwege onze eigen luiheid dat we hiervan zoveel houden. Met deze nieuwe uitvinding hebben we de kans om van onze board te genieten, terwijl we heerlijk kunnen zitten. Als dat geen luxe is! Reizen met de hoverboard is altijd al onderhoudend geweest, maar de Hoverkart doet hier nog eens een schepje bovenop.

 

2 Zorgt ervoor dat je board nog wat langer mee kan!

We waren nog lang niet uitgekeken op onze hoverboards, maar toch zijn we laaiend enthousiast over deze nieuwe toevoeging aan de familie. Als je je board al een tijdje hebt gebruikt of als je kinderen er een beetje op zijn uitgekeken omdat het nieuwe er vanaf is, dan durf ik te wedden dat de Hoverkart iedereen weer verliefd op hun board kan maken.

 

3 Ervaar een echte spannende rit!

Hoe kun je anders ​​binnen 15 minuten een GoKart creëren en er snel van genieten? Het is een zeer snelle manier om je te verplaatsen en je kunt dat GoKart gevoel nu wel heel gemakkelijk krijgen. Waar je ook bent, je kunt altijd die opwinding op je eigen Hoverkart ervaren.

 

4 Houd een wedstrijdje!

Als je het geluk hebt dat je maar liefst twee Hoverkarts thuis hebt staan of als een vriend van je er ook één heeft, kunnen jullie fantastische leuke wedstrijdjes houden. Of je nu graag de hoofdprijs wint (wat geweldig zou zijn) of gewoon wilt bewijzen dat jij de snelste bent, dit houdt je uren bezig.

 

5 Wekt nieuwsgierigheid!

Geef het maar eerlijk toe, op het moment dat je de Hoverkart zag, wilde je weten hoe jij ook je eigen board kunt veranderen, toch? Het is heel goed mogelijk dat als je eenmaal weet hoe je dit kunt doen, dat je niet meer te stoppen bent. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben…

 

Van de redactie van Swheels.nl. Bezoek de site voor meer info en om een hoverkart te kopen

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/