Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Drie ideale tassen voor jonge ouders

Drie ideale tassen voor jonge ouders 

Jonge ouders zijn druk. Er is een scala aan bezigheden en bij al die bezigheden past een tas. Een tas die niet alleen functioneel, maar vooral ook mooi en stijlvol moet zijn. Dat maakt de dag gewoonweg leuker. 

Jonge ouders hebben een vol leven. Dat is nog netjes uitgedrukt, want vaak hebben ze het drukker dan ooit. Bel een jonge vader rond zeven uur in de avond en je weet zeker dat hij de telefoon niet opneemt. Spitsuur! De kinderen moeten naar bed, de keuken opgeruimd, het speelgoed aan de kant en als hij pech heeft moet hij daarna ook nog wat kantoorwerk verzetten. 

Voor jonge moeders geldt hetzelfde. En is zij die avond niet degene die al deze taken op zich neemt, dan is zij aan het sporten. Ook dat is belangrijk. Om over het bijhouden van sociale contacten en persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen maar niet te spreken. Probeer dat allemaal maar eens in een week te stoppen. 

Bij al deze taken hoort een tas. Dat klinkt eenvoudig, maar het kan de taak wel leuker maken als er wordt gekozen voor niet alleen een functionele, maar vooral chique, trendy, comfortabele en stijlvolle tas. Gewoon omdat het kan en omdat het een beetje flair aan de dag geeft. 

De tas voor naar het werk

Voor de heren zijn er prachtige laptoptassen voor verschillende formaten laptops. Deze werktas heren is stijlvol, comfortabel en functioneel. Bijvoorbeeld uitgevoerd in leer of polyurethaan, met een trendy uitstraling. Zo’n tas draag je met flair naar het werk. Alles past erin. Behalve de laptop ook een flesje water, een boek, een krant en nog zoveel meer. Ga je naar het werk, ga dan in stijl en kies voor een mooi ontwerp. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor de tas die je als vrouw mee naar het werk draagt. Sommige ontwerpen zijn universeel en kunnen door beide gedragen worden. Kies gewoon het ontwerp en de kleur die bij je past. 

De tas voor in de vrije tijd

Een vrijetijdstas is een veelal een rugzak. Gewoonweg omdat er veel in past en deze comfortabel te dragen is. Of dat nu tijdens een wandeling is of een fietstocht, een middagje shoppen of een weekendje weg. Neem nu een Eastpak rugzak. Een tas die favoriet is bij veel jonge mensen en die past bij iedere outfit. Een rugtas van Eastpak is een blijvertje. Stevig, stoer en geschikt voor alle mogelijke gelegenheden. 

Een tas voor als je met de jongste op stap gaat

We zeiden het al; kleine kinderen zorgen voor een druk gezinsleven. Dat neemt niet weg dat je er ook van kunt genieten. Blijf daarom niet thuiszitten, maar ga er met de kids op uit. Dan is een luiertas, stijlvol uitgevoerd en voorzien van alle gemakken zoals een verschoningsmatje, een must. De luiertas van tegenwoordig is bovendien lang niet altijd meer die zoete tas met een bloemetjesdessin. De luiertassen van nu zijn in alle mogelijke materialen uitgevoerd. Van leer tot canvas tot polyurethaan. Ze zijn zo ontworpen dat ze niet alleen als luiertas dienstdoen, maar ook geschikt zijn om bijvoorbeeld een laptop in mee te nemen. Zo draag je een luiertas ook gewoon mee naar kantoor. In alle gevallen is dit een functionele en stijlvolle tas waar je uren mee op pad kunt en van dat gezinsleven kunt genieten.