Fugelflecht
Image default
Industrie

Diverse trilzeven zoals een zeefmachine

PAJA Triltechniek beschikt over een divers aanbod aan trilzeven, zoals een zeefmachine of zeefinstallatie. De zeefmachine van dit bedrijf maakt gebruik van trillingen om producten op korrelgrootte van elkaar te scheiden. Ze hebben verschillende zeefmachines in het assortiment die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Door de trillingen in de zeefmachine zal het materiaal, dat groter is dan de maaswijdte, verder lopen over het dek. Het materiaal dat kleiner is dan de maaswijdte, zal er dus doorheen vallen en opgevangen worden. Dit bedrijf biedt voor het opvangen van het te zeven materiaal ook diverse in- en uitlopen aan.

Een zeefinstallatie op maat

Bent u op zoek naar een zeefinstallatie voor het afzeven van uw producten, maar kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Ook dan kunt u bij PAJA Triltechniek terecht! Zij leveren enkel maatwerk en zorgen voor de juiste oplossing voor uw situatie. Bij het samenstellen van een zeefinstallatie kiest u:

  • Waar u ruimte heeft voor de aandrijving
  • Hoeveel zeefdekken u nodig heeft
  • Of u een één-deks, twee-deks of meer wenst
  • Waar u de in- en uitlopen wilt hebben
  • Of er een deksel of bodem nodig is

Daarnaast kan een zeefinstallatie, bij dit bedrijf, een breedte hebben van minimaal 200 tot maximaal 1800 millimeter. De lengte kan verschillen van 800 tot 7500 millimeter. Door de hoeveelheid aan diverse keuzes, kunt u de installatie precies zo samenstellen zoals u die nodig heeft!

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u ook graag een zeefmachine of zeefinstallatie kopen en deze zelf samenstellen? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf om de diverse mogelijkheden te bespreken. De installaties en machines van dit bedrijf zijn duurzaam, energiezuinig en betrouwbaar. Daarnaast haalt u deze kwaliteit ook nog eens in huis voor een scherpe prijs! Bekijk het gehele aanbod op de website van PAJA Triltechniek.