De meerwaarde van makelaar Roest Staalduinen

Met meer dan 50 jaar ervaring in de diverse facetten van de vastgoedwereld, biedt makelaar Roest Staalduinen u een professionele dienstverlening voor de aankoop, verkoop en verhuur van vastgoed. 

U bent eigenaar van een woning 

Als u eigenaar bent van een pand maar u wil dit niet zelf betrekken, geven wij u graag advies vanuit onze kennis en ervaring over de mogelijkheden die u hebt.  Voor de verkoop van woningen gaan wij steeds samen met u op zoek naar de beste verkoop. Wij schatten uw woning en brengen het voor u onder de aandacht van een breed publiek. De kans op een snelle verkoop ligt hoog omdat wij via diverse kanalen adverteren. U hoeft zich geen zorgen te maken over alle praktische regelingen, die nemen wij voor onze rekening. Zo kan u ons de bezichtigingen door potentiële koper laten begeleiden, wij weten als geen ander hoe uw woning aan te prijzen en in de verf te zetten. Werd er een koper gevonden en een prijs overeengekomen? Dan handelen wij alles verder voor u af. Dit gaat van het opmaken van de wettelijk voorziene aktes, de aangiftes die moeten gebeuren tot het finale afronden van de verkoop. U bent steeds verzekerd van een correcte prijs voor uw woning en u houdt de uiteindelijke eindbeslissing in het al dan niet aanvaarden van een bod.  Als u uw woning niet zelf wil gaan betrekken maar een verkoop een te grote stap vindt, dan kan u ook overwegen uw woning te verhuren. Ook voor verhuur regelen wij alle praktische zaken. Wij zorgen voor het adverteren van de te verhuren woning, maken voor u een correcte schatting van de verhuurprijs en zorgen voor de bezichtigingen door potentiële huurders. Alle kandidaten die aangaven uw woning te willen huren, worden aan u voorgesteld zodat u zelf een keuze kan maken over aan wie u het liefste wil verhuren. Deze keuze ligt volledig bij u en maakt u naar eigen aanvoelen. Wij willen immers dat u een huurder vindt waaraan u met een gerust hart uw woning kan toevertrouwen. Het huurcontract, het opmaken ven de plaatsbeschrijving en het regelen van waarborgen, nemen wij voor onze rekening. Alle verhuurformaliteiten gebeuren volgens de geldende wettelijke voorschriften van de huurwet. 

U bent op zoek naar een woning 

Door onze sterke reputatie op het vlak van vastgoed, hebben wij zeker en vast de woning die u zoekt in ons aanbod. Wij zorgen voor een uitgebreide en professionele bezichtiging van de woning en zorgen ervoor dat u over alle informatie beschikt alvorens uw akkoord te geven. Zowel bij het huren als het kopen van een woning, kan u bij ons rekenen op een correcte en professionele service. Zo bent u zeker van een correcte prijs, kan u erop rekenen dat aan alle wettelijke verplichtingen werd voldaan en kunt u vertrouwen een professionele dienstverlening van ons kantoor.  Wij geven u graag advies indien u er nog niet helemaal u bent of u wilt kopen of huren en de mogelijkheden die u hierin heeft.  Makelaar Roest Staalduinen geeft u graag verdere informatie en een antwoord op al uw vragen. Neem gerust contact op met ons kantoor en wij helpen u graag verder.

http://www.roeststaalduinen-vijverberg.nl/