Fugelflecht
Bedrijven

Houten berging op maat

Houten berging op maat

Voor het opbergen van spullen, zoals fietsen, tuinspullen, gereedschap of verf, is een berging de perfecte uitkomst. HAVA Houtbouw en Tuininrichting biedt verschillende mogelijkheden voor het bouwen van tuinbergingen van hout.

Hoe gaat de bouw?

Als u een houten tuinberging wil, wilt u uiteraard dat het past in uw tuin en dat het ook groot genoeg is voor alle voorwerpen die er in opgeslagen worden. Wij denken altijd met u mee. We beginnen met het maken van een ontwerp die we als 3D formaat naar u opsturen. Eventuele wijzigingen worden vervolgens doorgevoerd aan de hand van uw feedback en met uw toestemming beginnen wij dan met de bouw.

Materiaal

Wij bouwen de houten bergingen altijd met kwaliteitshout dat afkomstig is uit Europa. Dit wordt besteld bij een groothandel of houtzagerij. Het op maakt maken van de planken doen wij altijd zelf. Om de berging helemaal naar uw wens te maken kunt u kiezen of u het hout onbehandeld wilt laten of dat u toch liever een verf- of beitslaag aangebracht wilt hebben. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren. De montage gebeurt met weersbestendig materiaal. Daarnaast worden scherpe randen verwijderd.

Wilt u een berging bestellen?

Op onze website kunt u de gewenste berging zelf samenstellen. Aan de hand hiervan sturen wij u een offerte toe. Hebt u vooraf vragen of andere wensen die u wilt doorspreken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder zodat u een mooie berging in de tuin krijgt!

 

Naast houten bergingen maken wij ook houten schuren, houten veranda’s, houten kapschuren en houten carports op maat.

 

 

https://www.hava.nl/