Fugelflecht
Bedrijven

De beste palletranden voor uw bedrijf

Beschikt u over pallets en wilt u houten of tweedehands palletranden kopen om uw producten mee te kunnen beschermen? Maak dan kennis met Van Lohuizen Pallets GmbH, hét bedrijf om houten palletranden online bij te bestellen. Hier kunt u voor verschillende soorten palletranden terecht. U kunt zowel gebruikte palletranden als nieuwe palletranden kopen in onze webshop. Maar wat zijn palletranden eigenlijk precies? Houten palletranden zijn houten randen die op pallets geplaatst kunnen worden.

Op die manier plaatst u een houten rand om het oppervlak van uw pallets, zodat de producten die op de pallets geplaatst worden van extra bescherming genieten. Ook gebruikte houten palletranden of nieuwe palletranden kopen? Plaats dan gelijk uw bestelling in de webshop, of neem even contact op voor een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers zijn u graag van dienst op het gebied van het kopen van palletranden.

Nieuwe of gebruikte houten palletranden

Zonder de houten of 2e hands palletranden is het risico op schade namelijk hoger en riskeert u dat uw producten beschadigd raken door invloeden van buitenaf. Wij van Van Lohuizen Pallets GmbH hebben stapelbare palletranden te koop die zowel op Euro pallets (van 120cm x 80cm x 20cm) geplaatst kunnen worden als op display pallets (van 80cm x 60cm x 20cm). U kunt de palletranden kopen per stuk, of in voordeelpakketten van 50 stuks bij ons aanschaffen.

Wij verdelen de kwaliteit van de gebruikte palletranden in verschillende kwaliteitscategorieën (A + B, A en A++). Ook kunt u nieuwe houten palletranden kopen, welke volgens de ISPM-15 methode zijn behandeld met een hitte behandeling. Door deze behandeling zijn de pallets vrij van schadelijke organismen.

Palletranden kopen bij Van Lohuizen Pallets GmbH

Van Lohuizen Pallets GmbH is een bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in de palletbranche. Sindsdien zijn we een stuk rijker geworden aan kennis en ervaring. Wij hebben een breed aanbod aan pallets en nieuwe en gebruikte houten palletranden te koop in onze webshop en leveren daarnaast ook diverse andere diensten waar u gebruik van kunt maken:

Wat betekent houten of gebruikte palletranden kopen bij Van Lohuizen Pallets GmbH verder?

  • Enkel zakelijke bestellingen;
  • Gratis verzending overal in Nederland;
  • Prijzen zijn exclusief btw, welke wordt verlegd;
  • Op werkdagen binnen twee uur een gratis offerte;
  • Veilig betalen door middel van iDeal of een overboeking;
  • Binnen drie dagen worden de palletranden uit eigen voorraad geleverd;

Palletranden te koop met ISPM-15 merkteken

Als u de pallets gebruikt voor export naar het buitenland kunt u bij ons houten palletranden kopen die voorzien zijn van een ISPM-15 merkteken. Maar waarom is het ISPM-merkteken zo belangrijk? En wat geeft dit merkteken aan? Palletranden en pallet opzetranden zijn van hout gemaakt en kunnen daarom schadelijke organismen bevatten.

Omdat deze schadelijke organismen ongedierte zijn en ze zich kunnen gaan verspreiden dienen pallets volgens de ISPM-15 norm behandeld te worden willen zij voor de export gebruikt mogen worden. Bij deze behandeling wordt eventueel aanwezig ongedierte gedood door middel van een hitte behandeling.

Door houten palletranden te kopen die aan de ISPM-15 standaard voldoen hoeft u voor export niet in het bezit te zijn van een fytosanitair certificaat of een plantenpaspoort. Het is voldoende als het ISPM-15 merkteken duidelijk zichtbaar op de pallets en palletranden aanwezig is. Om problemen met uw pallets in het geval van export te voorkomen raden wij u aan om nieuwe palletranden online te bestellen, in plaats van tweedehands palletranden te gebruiken. Dan kunt u voorkomen dat er problemen ontstaan tijdens het exporteren van de producten in de pallets.

Gelijk palletranden kopen?

Wilt u houten palletranden kopen bij Van Lohuizen Pallets GmbH? Plaats dan gelijk uw bestelling via onze webshop! Voor meer informatie of als u een grote hoeveelheid palletranden online wilt bestellen kunt u ook contact opnemen met onze sales en logistics manager, Henk van Lohuizen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. 

https://webshop.palletranden.com