Fugelflecht
Bedrijven

Vriesaanhanger kopen? | Konag

Vriesaanhanger kopen? | Konag

Bent u veel op de weg en is het van groot belang dat uw lading gekoeld of zelfs diepgevroren blijft tijdens het vervoer? Dan is het wellicht een goed plan om een vriesaanhanger te kopen. Weet u niet waar u een kwalitatief goede vriesaanhanger kunt kopen? Dan bent u inmiddels op de goede weg, want bij Konag kun je tal van soorten vriesaanhangwagens vinden. Konag is een expert op het gebied van trailers en aanhangwagens, waaronder vriesaanhangwagens.

Op de website van Konag vindt u allerlei soorten aanhangers die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. De vrieswagens zijn eveneens multifunctioneel inzetbaar. Denk aan het vervoeren van diepgevroren vis, vlees of ijs. Ondernemers die veelal een vrieswagen aanschaffen bij Konag zijn cateraars, ambachtelijk ijsmakers, visbedrijven en poeliers. Ideaal voor als ze producten vers moeten vervoeren vanaf de leverancier of op/onderweg naar een markt.

Welke soort vriesaanhanger kies ik?

Wilt u weten hoe u voor uzelf een geschikte vriesaanhanger kiest om te kopen? Bedenk voor uzelf wat u moet kunnen koelen en op welke temperatuur uw lading het beste vervoerd kan worden. De meeste vriesaanhangers kunnen ingesteld worden op een temperatuur van -20 tot +10 graden. Op die manier kunnen de vriesaanhangwagens breed ingezet worden.

Afhankelijk van uw producten en de gewenste indeling binnenin de koelwagen kunt u een vriesaanhangwagen bij Konag selecteren. Konag biedt vele verschillende modellen aan. Zo kunt u een vriesaanhanger kopen met een vastzetsysteem, een vleeshangsysteem of inclusief speciale generator op de dissel om voor koeling tijdens transport te zorgen (een must voor bijvoorbeeld ijs). Verder zijn er vele accessoires toe te voegen aan de vriesaanhangwagens om ze helemaal naar uw wens en geschikt voor uw lading te maken. Bekijk hier alle vriesaanhangwagens van Konag en ontdek hoe uw vriesaanhanger op maat eruit ziet.

Meer dan een vriesaanhanger kopen

Konag is echter meer dan een bedrijf waar u een vriesaanhanger kunt kopen. Bij deze Bovag gecertificeerde leverancier kunt u ook voor zo’n beetje iedere andere aanhangwagen of trailer terecht. En alles is op maat te maken. Wilt u misschien een autoambulance kopen, kipper kopen, paardentrailer kopen of motortrailer kopen? Bij Konag bent u voor al deze typen aanhangers aan het juiste adres!

https://www.konag.nl/