Fugelflecht
Horeca

Alles over bierfusten

Bier

Bier we drinken het enorm veel. Niet alleen in Nederland wordt er veel bier gedronken. Bier is een alcoholische drank dat in veel landen wordt geschonken. Nederland heeft veel verschillende grote biermerken onder haar naam staan, denk aan Heineken. Heineken is een biermerk wat bijna over de hele wereld gedronken wordt.

Bierfusten

Bier wordt opgeslagen in bierfusten. bierfusten zijn niets anders als tonnen waar bier in wordt opgeslagen. Maar tegenwoordig wordt er nog veel meer gedaan met bierfusten. Bestel je bierfusten dan kun je nadat je genoten hebt van het bier, kun je de bierfusten recyclen. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar ook winkels hebben allerlei producten te koop die gemaakt kunnen zijn van bierfusten. Zo kan er van een bierfust een barbecue gemaakt worden, maar ook worden er openhaarden voor buiten van gemaakt en zo zijn er nog allerlei dingen die je kunt gaan maken van bierfusten.

Bierfusten worden aangesloten op de tapkraan. Als de fust is aangesloten op de tap dan kan er een heerlijk tapbiertje gedronken worden. Veel mensen hebben liever bier van het tap dan uit een flesje. Fusten zijn er in allerlei verschillende formaten. Bijna ieder biermerk kan haar bier verkopen in de vorm van bierfusten.

https://www.horecagoedkoop.nl/bierfust