Fugelflecht
Image default
Horeca

Organiseert u een leuke avond?

U organiseert een feest of evenement en wilt een leuke avond organiseren dan bent u bij Barcompany.nl aan het goede adres. Barcompany.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het verhuren en draaien van spellen op locatie. Ook voor aankleding kunt u bij Barcompany.nl terecht. Zoekt u een mooi sign of een gave poster waar mensen mee op de foto kunnen? Barcompany.nl regelt het!

Wat komt er kijken bij een leuke avond?

Wanneer u besluit om bij Barcompany.nl spellen te huren gaat het als volgt. U doet een aanvraag. Binnen 24 uur heeft u een offerte en wanneer u hem accepteert worden er afspraken gemaakt over bijvoorbeeld tijd, locatie en datum. Op de dag van het evenement komen de medewerkers van Barcompany.nl naar de locatie. Hier bouwen ze binnen een uur op en vervolgens draaien dezelfde mensen de spellen en kunnen ze weer naar huis. Omdat de tafels zo ontworpen zijn dat ze gemakkelijk in en uit elkaar te halen zijn kan er snel op- en afgebouwd worden.

Wat heeft Barcompany te bieden?

Barcompany heeft door de jaren heen een aanbod gecreëerd dat perfect aansluit op zowel mensen die ervaring hebben met spellen als met mensen die nog nooit in het speelcentrum zijn geweest. Barcompany.nl heeft 6 spellen in hun aanbod. Elk spel is te spelen door iemand die er geen verstand van heeft. Ook is het leuk om te spelen voor mensen die het al jaren doen. Naast dit uitgebalanceerde aanbod heeft Barcompany.nl ook aankleding. Een Las Vegas spellen bord of een enorm achtergrond doek voor foto’s. Misschien is een rode loper wat bij uw feest past. Kortom Barcompany.nl heeft voor elk feest het geschikte aanbod!

https://www.barcompany.nl/