Fugelflecht
Dienstverlening

10 voordelen van het parkeren op de luchthaven bij je volgende verre reis

Als je op vakantie of op zakenreis gaat, kan het zo zijn dat je trip naar de luchthaven je grootste struikelblok wordt. Terwijl je misschien denkt aan het nemen van taxi’s, bussen, treinen of om je geliefden te vragen om je te brengen zodat je op tijd kunt inchecken, zijn hier 10 redenen waarom parkeren op de luchthaven (van Eindhoven bijvoorbeeld) een betere optie zou kunnen zijn.

 

  1. Eén van de belangrijkste voordelen van het parkeren op de luchthaven is dat je je vrienden niet hoeft lastig te vallen door hen te vragen of ze je naar de luchthaven kunnen brengen of je weer kunnen ophalen. Vertragingen met betrekking tot je terugvlucht kunnen leiden tot nog meer overlast als ze op je moeten wachten en dit is iets dat je liever vermijdt.
  2. Als je een vriend vraagt ​​om je op te halen of weg te brengen van/naar het vliegveld, kun je je verplicht voelen om de volgende keer dat deze vriend naar het buitenland gaat iets terug te moeten doen, ook al komt het je misschien helemaal niet uit.
  3. Een ander voordeel van het parkeren op de luchthaven is dat je niet voor taxi’s hoeft te betalen. Deze kunnen duur zijn, vooral als je ’s avonds laat of tijdens de spits moet arriveren.
  4. Door je eigen voertuig op de luchthaven te laten staan en hun beveiligde faciliteiten te gebruiken, kan het veiliger zijn dan wanneer je je voertuig achterlaat op je oprit of op een parkeerplaats voor je huis.
  5. Een van de grote voordelen van het parkeren op de luchthaven in plaats van het gebruik van het openbaar vervoer is dat je ook geen zware koffers hoeft mee te slepen naar treinen en bussen of dat je je met deze koffers door drukke terminals moet voortbewegen.
  6. Wanneer je na je vlucht terugvliegt naar het VK, is het erg handig om je voertuig gereed te hebben en dit zal echt de snelste manier zijn om weer lekker naar huis te gaan.
  7. Als zich vertragingen voordoen, kan dit problemen veroorzaken als je vrienden hebt gevraagd om op de luchthaven op je te wachten en als je vooraf kaartjes voor de trein of een taxi hebt gereserveerd, kun je die ook niet meer gebruiken. Als je eigen auto ergens op de luchthaven staat geparkeerd, maakt het niet uit hoe laat je terugkomt.
  8. Als je ooit een vlucht hebt gemist, weet je hoe storend dat kan zijn voor je hele reis. Door taxi’s, treinen of vrienden te gebruiken om je naar het vliegveld te brengen, ben je sterk afhankelijk van hen om op tijd op te komen. Als je zelf rijdt, heb je het allemaal zelf in de hand en kun je zelf plannen wanneer je het beste kunt vertrekken.
  9. Je kunt vaak geweldige aanbiedingen voor goedkope parkeerplaatsen op de luchthaven vinden, dus het hoeft echt geen dure optie te zijn. Wanneer je zowel de kosten als de extra voordelen van het parkeren op de luchthaven vergelijkt met de tarieven voor taxi’s en het openbaar vervoer, is dit misschien wel de meest verstandige keuze.
  10. Als je van een luchthaven ver vanaf je woonplaats vliegt, wil je misschien zowel het luchthavenhotel als de parkeerplaats bij het hotel gebruiken om ervoor te zorgen dat je reis naar de luchthaven soepel verloopt. Je kunt zo ook op tijd inchecken en zo is het begin van je reis of vakantie zeker niet stressvol.

Als parkeren op de luchthaven een goede optie voor je is, moet je gaan beslissen vanaf welke luchthaven je vertrekt en informeren naar hun goedkope parkeermogelijkheden op de luchthaven.

Misschien vind je zelfs wel een goed luchthavenhotel, dat ook parkeermogelijkheden biedt. Het is echt de moeite waard om eens rond te kijken.

 

Van de redactie van Eazzypark.nl

 

 

 

 

https://eazzypark.nl