Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

ZorgDirect op maat

Iedereen heeft andere zorg nodig, maar toch worden er vaak standaard zorgverzekeringen aangeboden. Bij ZorgDirect brengen we hier verandering in, door een zorgverzekering op maat aan te bieden. Bij ons heb je een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen, zodat je de uitbreiding kunt kiezen die echt bij je zorgbehoefte past. Of je nu alleen verzekerd wilt zijn voor noodzakelijke medische zorg, of ook gebruik wilt kunnen maken van alternatieve geneeswijzen. Bij ZorgDirect vind je altijd een passende verzekering, zodat je niet onnodig veel betaalt voor zorg waar je geen gebruik van maakt.

Restitutiepolis in plaats van naturapolis

Een basisverzekering kan bestaan uit een restitutiepolis of een naturapolis. Bij ZorgDirect hebben we gekozen voor een restitutiepolis, omdat dit een aantal belangrijke voordelen heeft ten opzichte van de naturapolis. Met een restitutiepolis kun je als verzekerde zelf kiezen door welke zorgverlener jij je wilt laten behandelen. Je zit niet vast aan de zorgaanbieders waarmee ZorgDirect afspraken heeft gemaakt. Het enige wat we van je vragen, is dat de zorgaanbieder aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Dit is voor jou zelf ook belangrijk, omdat je op die manier zeker weet dat je professionele zorg ontvangt.

Losse tandartsverzekeringen

Als je nog geen 18 bent, dan worden je tandartskosten vergoed vanuit de basisverzekering. Vanaf je 18de is dit veelal niet meer het geval. Je kunt er dan voor kiezen om een losse tandartsverzekering af te sluiten naast je basisverzekering. ZorgDirect biedt de keuze uit drie tandartsverzekeringen, elk met een specifieke vergoeding per kalenderjaar. Je kunt kiezen uit een verzekering met een maximale vergoeding van 250, 500 of 1000 euro per jaar. Als blijkt dat je een te lage verzekering hebt afgesloten, dan kun je deze op elk gewenst moment verhogen. Wil je weten hoe dat werkt? Kijk dan eens op de website, neem telefonisch contact met ons op, of stuur een bericht via WhatsApp!

https://www.zorgdirect.nl