Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Zorg voor naambekendheid met een professionele animatiefilm!

We leven in een digitaal tijdperk

Elk bedrijf moet mee met zijn tijd. Waar vroeger tekstuele reclame voldoende was, hoort men zich nu op het visuele aspect te richten. Visualisatie blijft namelijk veel beter hangen dan tekstuele boodschappen. Het is daarom zeer interessant met een professionele studio samen te werken die het digitale aspect van uw bedrijf overneemt. Met klanten zoals Nivea en Samsung is Mitsi Studio de uitgesproken nummer één op gebied van visualisatie.

Een minuut is genoeg

Mitsi studio kan via een animatiefilm exact overbrengen waar uw bedrijf voor staat. Ze zorgen voor een animatiefilm die perfect aansluit bij uw ideeën en strategieën. Een animatiefilmpje laten maken bij Mitsi Studio kan zowel in 2D als in 3D. In minder dan een minuut wordt er een compleet beeld van uw bedrijf en uw producten geschetst. Potentiële klanten zullen versteld staan van de energie en tijd die u in de animatiefilm gestoken heeft.

Samenwerking is het sleutelwoord

Een bedrijfs animatiefilm is het resultaat van een intensieve samenwerking van Mitsi Studio met uw bedrijf. In een constante wisselwerking wordt er verzekerd dat de animatiefilm exact aan uw wensen voldoet. Er wordt grondig met u overlegd en een duidelijk beeld van de boodschap en de doelgroep geschetst. U krijgt verschillende stijlsheets met complete verhaallijnen ter goedkeuring toegestuurd. Mitsi Studio verzekert zich ervan dat jullie op één lijn zitten om zo de ideal animatiefilm te kunnen afleveren.

Professionals die kwaliteit leveren

Misti Studio bestaat uit een uitgebreid team van 3D animatoren, ontwerpers en filmmakers, die samenwerken met verschillende animatoren uit Europa en de VS. Hun ervaren en professionele team kan gehoor geven aan elke aanvraag. Hun toewijding en perfecte samenwerking met de klant zorgt voor indrukwekkende en hoogwaardige animatiefilms waar elk bedrijf van droomt.

https://mitsi.studio/