Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Wijn met een persoonlijke touch? Personal Surprise!

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Heb je wel eens gedacht aan het laten graveren van een mooi glas of een karaf? Dat is een heel geschikt cadeau met een luxe uitstraling. De ontvanger weet op die manier ook dat jij moeite hebt gedaan om een passend en origineel cadeau te vinden.

Een cadeau voor elke gelegenheid

Een gegraveerd glas kun je aan iedereen schenken. Je ouders, je broers of zussen of andere familieleden, je vrienden, de buurman of die leuke collega. Wil je iemand, als blijk van dank iets schenken? Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau? Gaat er iemand trouwen? Is er een jubilaris? Of wil je jouw Valentijn verrassen? Er is altijd wel een aanleiding om iemand een gepersonaliseerd cadeau te geven. Je kunt alleen een naam in het glas laten graveren maar ook een eigen ontwerp indienen. 

Voor de wijnliefhebber

Een wijnliefhebber zal met enige regelmaat een wijntje drinken. Laat eens wijnglazen graveren. Elke keer dat er een lekkere wijn in dat mooie, gepersonaliseerde en gegraveerde glas in wordt geschonken, zal de ontvanger zeker aan jou denken. De naam van de ontvanger in wijnglazen graveren is een altijd een goede keuze maar een van de volgende teksten kunnen ook prima: “Goede wijn behoeft geen krans” of “Leeftijd is als wijn, hoe ouder hoe beter!”

Voor de bierliefhebber

Handig als je tussen al die bierglazen jouw eigen bierglas of bierpul direct herkent. Ook hier geldt natuurlijk dat je behalve een naam, ook een grappige tekst op het bierglas kunt laten graveren. Op internet vind je leuke voorbeelden, bijvoorbeeld:

  • Hoge glazen vangen veel bier 

  • Schuim is ook bier 

  • Biertje? Geniet met je maten

Feestje? Wijn!

Wanneer er echt iets gevierd moet worden, mag een glas met bubbels natuurlijk niet ontbreken. Geef de jubilaris, geslaagde, jarige of je geliefde een gegraveerd champagneglas mét een fles bubbels uiteraard.

Alcoholvrij is niet saai!

Niet iedereen is een wijn- of bierliefhebber. Water is beter voor het lichaam dan alcohol. De meesten van ons drinken te weinig water. Geef eens een mooie karaf met bijpassende gegraveerde waterglazen of gegraveerde longdrinkglazen cadeau.  

 

https://www.personalsurprise.nl/