Fugelflecht
Auto's en Motoren

Wat is de beste keuze voor mijn volgende bedrijfsauto?

Ben je aan het rondkijken voor een nieuwe bedrijfsauto? Heb je dan al gedacht aan de mogelijkheid om deze te leasen in plaats van te kopen? Steeds meer ondernemers kiezen voor deze gemakkelijke optie die hen geen extra kosten bezorgt en die maakt dat de kosten daardoor goed overzichtelijk blijven. Als je een bedrijfsauto beschikbaar wilt hebben voor je bedrijf dan kun je bij voorbeeld kiezen voor Ford Transit Connect lease. Deze auto is zeer populair bij veel ondernemers vanwege zijn professionele uitstraling  en royale laadruimte.

Geschikt voor ieder bedrijf Je kunt de Ford Transit Connect inrichten zoals jij wilt. Je kunt er stellages in maken om gereedschappen en onderdelen te vervoeren. Maar je kunt de laadruimte ook leeg laten zodat je er bij voorbeeld als pakketbezorger mee op pad kunt. Of je vervoert er apparatuur in waarmee je bij klanten diverse klussen kunt doen. Allemaal mogelijkheden van deze veelzijdige auto waardoor hij geschikt is voor zo ongeveer iedere branche. Ongeacht wat je doet, als je een goede bedrijfsauto zoekt dan is dit een prima keuze.

De meest populaire vorm van lease bij zakelijk auto leasen De meest populaire vorm van leasen is ongetwijfeld operational lease. Als mensen het over leasen hebben dan wordt meestal deze vorm bedoeld. Bij operational lease betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto. Deze blijft eigendom van de lease maatschappij. Je huurt de auto in feite. Je betaalt alleen de benzine, alle vaste kosten en de afschrijving komen voor rekening van de officiële eigenaar, de lease maatschappij. De kosten staan vast, en dat is voor veel mensen een prettige situatie. Je weet wat je maandelijks kwijt bent voor de bedrijfsauto en met deze kosten kun je dus ruim van tevoren al goed rekening houden.

https://www.autoleasecentrale.nl/