Fugelflecht
Image default
Bedrijven

VH vloeren voor de beste PVC vloeren

Oriëntatie op een nieuwe vloer

Een PVC vloer is erg modern en populair in het interieur anno nu. Het zijn eigenlijk een soort vinyl vloeren maar nog veel steviger. PVC is tevens veel onderhoudsvriendelijker dan gewoon laminaat. Hout is erg kwetsbaar voor onder andere vocht. PVC kan veel meer hebben en is dus sterker. Belangrijk is dat een goede zeer vlakke ondervloer een PVC vloer kan dragen zodat de vloer zijn duurzaamheid behoud en lang mee kan gaan. Veel bedrijven gebruikten al PVC maar nu worden deze vloeren ook steeds meer door particulieren gebruikt. Een ondervloer moet eerst worden geëgaliseerd voordat u over een goede PVC vloer kunt beschikken. Vloer egaliseren voor pvc zorgt tevens voor geluidsdemping zodat u geen piepen en kraken hoort als u op de vloer loopt.

Gietvloer

Een polyurethaan vloer is een gietvloer die bestaat uit kunststof. Dit is een moderne optie en zeer passend bij een strak minimalistisch en modern (industrieel) interieur. Het voordeel is dat het materiaal zeer sterk en egaal is waardoor het nauwelijks onderhoud vergt. De kunststof is licht en elastisch en valt mits er een goede vlakke ondervloer in het pand ligt zeer waterpas zonder hobbels en bobbels. Veel kantoren en woonhuizen zijn tegenwoordig voorzien van deze vloeren. Arturo is zo een gietvloer. Het voordeel is dat schoengeluiden nauwelijks hoorbaar zijn op deze vloer.

Diensten van VH vloeren

VH vloeren beschikt over een uitgebreide showroom waar u de vloeren kunt bezichtigen en om inspiratie op te doen. Daarnaast kan VH vloeren u voorzien van een passend advies voor PVC en PU vloeren. De vakmensen van VH vloeren kunnen de vloer perfect bij u thuis aanbrengen en egaliseren. Daarnaast beschikt het bedrijf over een leg service voor het plaatsen van uw vloer. Er zijn talloze opties qua design dus voor elk interieur.

https://vhvloeren.nl/