Fugelflecht
Image default
Eten en drinken

Verwen uzelf en uw gasten met een heerlijke biefstuk van deze online slager

Wilt u uitpakken tijdens uw etentje met uw vrienden of familie? Kies dan voor een malse biefstuk. Met een biefstuk kunt u eindeloos combineren. U serveert deze bijvoorbeeld met knapperige friet of verse aardappelen en groenten. U verrijkt een biefstuk tevens met een heerlijke saus. Wat dacht u van pepersaus, champignonsaus of een saus van port? De mogelijkheden zijn eindeloos! Op welke manier u uw biefstuk ook serveert, u bestelt dit stukje vlees bij Beef en Steak. Deze online slager staat bekend om haar malse biefstukken. De vleesspecialisten van dit bedrijf zijn exact op de hoogte van de factoren die bijdragen aan de malsheid van dit stuk vlees. Daarbij bieden zij het vlees de juiste behandeling, rijping en het juiste koelproces. Het resultaat is een heerlijk malse, sappige biefstuk dat de ster wordt van uw bord.

Kies ook eens voor een bavette

Een andere ster uit de vleesfamilie is de bavette. Dit stuk vlees komt van de flank van het rund. Net als het biefstuk is dit een prachtig mals stuk vlees. Bavette van speciaal gefokte runderen is zelfs zó mals, dat sommige liefhebbers dit stukje vlees rauw eten. Ook voor de beste bavette ben je bij Beef en Steak op de juiste plek. U kiest bij deze online slager uit verschillende soorten bavette steaks, namelijk:

  • Black Angus bavette
  • USA grain-fed flank steak
  • Ierse Bavette
  • Dubbeldoel Bavette
  • Bommelse Blonde Bavette

De vleesspecialisten van deze online slager vertellen u graag meer over de verschillende beschikbare bavette steaks. Bent u benieuwd welke gerechten u kunt maken met bavette? Bekijk dan eens de website van Beef en Steak en ontdek de recepten. U kunt daar ook terecht voor extra benodigdheden, zoals sauzen of accessoire voor de barbecue.

Neem nu contact op met deze vleesspecialisten

Loopt u al te watertanden? Wacht dan niet langer en bestel een heerlijk malse biefstuk of bavette bij deze online slager. De kwaliteit en smaak stellen u niet teleur! Indien u vragen heeft over de producten, neemt u eenvoudig contact op. Alle contactgegevens vindt u op de website van deze vleesspecialist. Zij staan klaar om u te helpen.