Fugelflecht
Image default
Vervoer en transport

Vers aan Tafel: Gezonde en Duurzame Maaltijden, Bezorgd aan Huis, met Transportdiensten van Frigo

De chauffeurs van Frigo Group Logistics rijden dag in dag uit richting België, Luxemburg, Spanje en Frankrijk. Binnen Nederland brengen ze vrachten naar steden als Groningen, Tilburg, Winschoten, Vlissingen, Den Haag, Enschede, Roermond, Den Helder enzovoort.  

Het gaat bij Frigo zowel om diepvries- als om koeltransport. De meeste versproducten worden op pallets verpakt en vervoerd. Het palletvervoer is onder te verdelen in:

  • groupage transport binnen- en buitenland;
  • FTL-transport  binnen- en buitenland.

De afkorting FTL in FTL-koelstransport staat voor full truck load en betekent dat de vrachtwagen volgeladen is met producten van één en dezelfde klant. Dit in tegenstelling tot groupage waarbij meerdere kleine ladingen van meerdere klanten gebundeld van A naar B gebracht worden.

Een vaste klant van Frigo Group qua transport Nederland is Vers aan Tafel. Alweer 15 jaar lang kookt het Vers aan Tafel team smaakvolle, gezonde maaltijden voor aan huis bezorging. Er worden alleen duurzame en natuurlijke grondstoffen gebruikt. Kunstmatige smaakversterkers en andere toevoegingen laten de koks links liggen. De maaltijden zitten boordevol natuurlijke ingrediënten. Om de gerechten zo vers mogelijk te houden, worden ze ingevroren zodra ze klaar zijn. De voedingswaarde blijft zo behouden. De smaak blijft 100%. Het totale aanbod bestaat uit maar liefst 160 maaltijden. Klanten kunnen kiezen uit traditionele Hollandse stampotten, Italiaanse gerechten, Oosterse dishes enzovoort. Voor mensen die geen / weinig zout mogen eten, zijn er zoutarme maaltijden. Voor degenen met kauw- en / of slikproblemen worden gemalen maaltijden bereid. De Vers aan Tafel dieetmaaltijden zijn bedoeld voor de doelgroep dieëters. Houd u van lekker eten, maar heeft u niet zo’n grote maag? Kiest u dan voor de kleine maaltijden van 350 tot 400 gram. Ter vergelijking de ‘normale’ porties bevatten 500-600 gram. Vers aan Tafel maaltijdboxen bestaan uit 6 gevarieerde gerechten. Daarmee bent u dus in één keer klaar voor de hele week. Een paar voorbeeldmaaltijden zodat u een idee krijgt van de Vers aan Tafel menukaart:

  • runderlapje met bloemkool in bechamelsaus en gekookte aardappelen;
  • braadworst met spruitjes en aardappelpuree;
  • preistampot met malse kipfilet in jus;
  • groenteburger met groene groenten, wortelsaus en bulgur (vegetarisch);
  • Italiaanse vegetarische lasagne met bladspinazie en romige kaassaus.
https://www.frigogroup.com/nl/