Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Verloskundigenpraktijk in Den Haag van goede kwaliteit

Wij zijn een jaar geleden van Scheveningen naar Den Haag verhuisd. We hadden al een zoontje. Nu ben ik echter weer zwanger. Normaal ga je als je naar een andere stad verhuist op zoek naar een andere verloskundige in Den Haag

Header

Tijdens de echo in Den Haag ervaarden we meteen weer hoe fijn het is om bij deze verloskundige in Delft te zijn. De verloskundigen zorgen ervoor dat jij je compleet op je gemak voelt. Soms was ik even angstig, omdat ik het kindje al een paar uur niet meer gevoeld had. Dat was geen probleem. Ik kon altijd even langskomen voor om naar het hartje te luisteren. Zo prettig en daar ben ik ze zo dankbaar voor!

Mijn favoriete verloskundige in Delft en omstreken

Ik raad vriendinnen die zwanger raken allemaal aan om naar deze verloskundige in Delft te gaan. Het team van deze verloskundigenpraktijk in Delft staat altijd voor iedereen klaar en wil niets liever dan het beste voor jou en je gezin. Daarvan ben je zeker gegarandeerd.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl