Fugelflecht
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veilig de hoogte in dankzij valbeveiliging op de daken

Iedereen weet dat het risico’s met zich meebrengt om op hoogte te werken. Zeker in de nattere maanden tijdens de herfst en de winter is de kans op uitglijden en vallen nog groter dan wanneer het droog is. Daarom is het belangrijk om goede valbeveiliging te installeren, zodat u een veilige werkomgeving garandeert voor uw medewerkers. Zij rekenen hier namelijk op! Door de juiste valbeveiliging aan te brengen op de daken waarop wordt gewerkt, vergroot u de veiligheid van uw medewerkers aanzienlijk. Op deze manier gaat iedereen na de werkuren gewoon veilig naar huis!

Zeker zijn van een veilige werkomgeving

Bent u op zoek naar een ware specialist op het gebied van valbeveiliging? Dan schakelt u uiteraard SkySafe in om een veilige werkomgeving te garanderen! Deze experts hebben al vele projecten succesvol afgerond om een veilige werkomgeving op hoogte te realiseren. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden kunt u de afgeronde projecten van valbeveiligingsspecialist SkySafe bekijken op hun website. Het is mogelijk om de valbeveiliging tijdelijk te installeren, bijvoorbeeld bij een bouwproject. Maar het is ook mogelijk om permanente valbeveiliging te plaatsen. Bovendien is het systeem van SkySafe ook geschikt voor platte daken! Zij hebben onder andere horizontale, verticale en mobiele valbeveiliging beschikbaar. De mobiele valbeveiliging is vooral een praktische en gebruiksvriendelijke manier om optimale bewegingsvrijheid te behouden.

Neem contact op met de experts

Wilt u meer advies krijgen over het implementeren van valbeveiliging? Wilt u graag een vrijblijvende offerte op laten maken om het innovatieve beveiligingssysteem van SkySafe bij uw bedrijf te laten installeren? Het is allemaal mogelijk! Neem dan zeker contact op met de experts van SkySafe. Zij vertellen u alles over de mogelijkheden en de kosten die met de plaatsing gemoeid zijn. Daarnaast kan er ook gekeken worden naar een systeem op maat. Op de website vindt u alle contactgegevens.