Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligen tegen inbrekers

De voordeur is doorgaans de eerste plaats waar criminelen naar kijken wanneer ze proberen in te breken. Om waardevolle apparatuur, elektronische apparaten en inventaris veilig te houden, moeten bedrijfseigenaren aandacht besteden aan de beveiliging van de voordeur. Huiseigenaren kunnen ook genieten van een betere beveiliging door belangrijke maatregelen te nemen om de voordeur te versterken. Dit kan gezinnen veilig en beschermd houden. Hier zijn drie gebieden waarop u zich moet concentreren: 

Versterk het deurkozijn

Het loont om eerst de hardware van uw voordeur te bekijken. De beste nachtschoot doet tenslotte niet veel als hij op een dun deurkozijn is gemonteerd. Zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren hebben veel te verliezen als iemand inbreekt, dus het is de moeite waard om te investeren in de beste voordeur voor uw budget. Hier zijn een paar dingen om naar te zoeken:

• Metaalsamenstelling

• Vaste kern

Sterk deurbeslag

•Hoogwaardige sluitplaat

• Nachtslot

Upgrade vervolgens de schroeven op uw nachtschootset. In plaats van een paar kleine schroeven die de sluitplaat aan het deurkozijn bevestigen, gebruikt u stevige 3 ”schroeven. Deze verankeren de sluitplaat stevig in de muur, waardoor de nachtschoot aanzienlijk sterker wordt. Op die manier worden criminelen die proberen de deur naar binnen te trappen, met een leuke verrassing begroet.

 

Gebruik een hoogbeveiligd Smart Lock

 Slimme sloten bieden veel voordelen voor de beveiliging van de voordeur. In plaats van te vertrouwen op een sleutel om binnen te komen, maken ze op afstand verbinding met uw smartphone. Hier zijn een paar voordelen:

• Onmogelijk om het slot te breken: met keyless-systemen kunnen criminelen het slot niet openen.

• Tijdelijke toegangscodes: u hoeft niet meer bij te houden wie kopieën van uw sleutels heeft. Met slimme sloten kunt u in plaats daarvan tijdelijke machtigingen aan bezoekers toewijzen. Vrienden die de sleutels van uw voordeur verliezen, behoren tot het verleden.

• Geautomatiseerde vergrendeltimers: bedrijfseigenaren willen wellicht automatische vergrendeltimers op de voordeur instellen. Hierdoor kunnen alleen geautoriseerde medewerkers het gebouw betreden tijdens kantooruren.

• Vergrendeling op afstand: slimme sloten met IP-functionaliteit zorgen ervoor dat u uw voordeur overal in de gaten kunt houden, zelfs op vakantie. Als uw kinderen per ongeluk vergeten de deur op slot te doen voordat ze naar het huis van een vriend gaan, kunt u dit vanaf kantoor regelen.

Andere soorten commerciële toegangscontrolesystemen gebruiken gespecialiseerde sleutelkaarten of biometrische gegevens om toegang te bieden. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. Hiermee kunt u uw voordeurbeveiliging personaliseren op basis van uw voorkeuren en budget.

Installeer een professioneel bewakings- en controlesysteem

Het installeren van een hoogwaardig beveiligingssysteem kan een groot verschil maken bij het beveiligen van uw huis of bedrijf. Prominente bewakingscamera’s en alarmen werken als een sterk afschrikmiddel voor criminelen. In één onderzoek gaf meer dan 80% van de geïnterviewde inbrekers toe dat ze altijd op zoek waren naar een alarmsysteem voordat ze inbraken. Ongeveer 60% besloot niet in te breken als ze er een zagen geïnstalleerd.

Om de beveiliging van uw voordeur met bewakingscamera’s te maximaliseren, moet u camera’s van hoge kwaliteit kiezen en deze correct plaatsen. Er zijn uitstekende bekabelde en IP-video-opties voor residentiële en commerciële eigendommen. Om uw voordeur te beschermen, is het het beste om ten minste twee camera’s te hebben: een direct boven de deur en een andere die naar de deur wijst om het gezicht van een inbreker vast te leggen.

Kies voor de beste beveiliging 24/7 monitoring. Dit waarschuwt u en de politie als iemand verdacht probeert in te breken in uw eigendom. Professionele monitoringdiensten voor bedrijven houden constant camerabeelden, alarmen en toegangscontrole van de voordeur in de gaten. Omdat bewakingscamera’s gezichten identificeren, kunnen ze bovendien diefstal door werknemers verminderen.