Fugelflecht
Image default
Management

Ucla sports management

Bachelor’s graden in Sports Management

Cursussen op het undergraduate niveau zal gaan door concepten uit velden zoals:

 

Financiën

Communicatie

Sportrecht

Sport geschiedenis

Sportmarketing

Beheer van sportevenementen

Beheer van sportfaciliteiten

Ethische en juridische kwesties in de sport

Deze lessen zullen u toelaten om een beter algemeen begrip van de zakelijke en juridische aspecten van de sport-industrie te ontwikkelen.

 

Master’s degrees in sportmanagement

Volgens de website van All Business Schools zijn er 3 soorten Masters in Sports Management:

 

Masters of Business Administration (MBA) in Sports Management: stellen je in staat om je te concentreren op het ontwikkelen van je zakelijke vaardigheden en het bekleden van managementfuncties.

Masters of Science in Sports Management: stellen u in staat om een beheerder, hoofd coach, of manager te worden.

Masters of Science in Sports Medicine: helpen je om een gezondheids- en fitnessdeskundige te worden die werkt met atleten en teams om blessures te voorkomen en te behandelen.

 

Online Sport Management graden

Online Bachelors en Masters in Sports Management zijn meestal niet goedkoper dan reguliere on-campus studieprogramma’s. Toch bespaart u het geld dat u zou investeren in reizen, het vinden van accommodatie, en het leven in een vreemd land.

 

Online studieprogramma’s zijn ideaal voor mensen die andere verplichtingen hebben, zoals een fulltime baan of een gezin. Je studeert in je eigen tempo, en zolang je de nodige discipline hebt om deadlines te halen en je opdrachten te voltooien, zouden er geen problemen mogen zijn.

 

Als je een les de eerste keer niet begrijpt, maak je dan geen zorgen. Je kunt het zo vaak als nodig opnieuw bekijken. Als dat niet werkt, kun je altijd contact opnemen met je klasgenoten of zelfs met de professor die er is om je te helpen.

 

Sommige online programma’s bieden zelfs loopbaanadvies en ondersteuning om het voor jou gemakkelijker te maken om na je afstuderen een baan in de sportindustrie te vinden. Controleer je cursusbeschrijving om te zien of de universiteit dit soort begeleidingsprogramma’s aanbiedt.

 

En terwijl je dat doet, controleer ook of de online cursus geaccrediteerd is. Veel financiële steunprogramma’s zijn alleen beschikbaar voor geaccrediteerde programma’s, en je zult het erg moeilijk vinden om indruk te maken op potentiële werkgevers met een diploma dat niet geaccrediteerd is.

 

Carrières en salarissen met een sportmanagementdiploma

Een sportmanagementdiploma opent tal van carrièrepaden. Je moet beslissen of je je meer wilt richten op de zakelijke kant of dat je direct betrokken wilt zijn bij de spelers en het team als manager, coach, fitness expert, etc.

 

Volgens Payscale zijn dit de jaarsalarissen in de VS voor enkele van de meest populaire banen in Sports Management:

 

Contract Manager – 80.000 USD

Atletisch Directeur – 60.000 USD

Sport Agent – 58.000 USD

Atletiek Coach – 43.000 USD

Fitness Manager – 43.000 USD

Evenement Coordinator – 41,000 USD

Ken je het gezegde “the sky is the limit”? Het is hier ook van toepassing. Deze salarissen lijken misschien hoog, maar ze verbleken bij de bedragen die sommige van de beste voetbalmanagers ter wereld ontvangen. Zo ontving Diego Simeone in 2018-2019 41 miljoen euro, terwijl Pep Guardiola 24 miljoen euro verdiende.

 

Is een sportmanagementdiploma het waard?

Of een Sport Management diploma de moeite waard is of niet hangt veel af van je professionele doelen. Om succesvol te zijn in de sportindustrie, moet je een passie hebben voor zowel sport als business. Vervolgens zul je moeten beslissen hoeveel tijd en geld je wilt investeren, en dit geldt zelfs als je kiest voor een gratis studieprogramma.

 

De meeste banen in de sportmanagementsector houden in dat je met mensen werkt en ze coördineert. Communicatie is de sleutel, en als je je niet op je gemak voelt bij het werken met veel mensen, is dit misschien niet de graad of carrière voor jou.

 

Wees gewoon eerlijk tegen jezelf en als je besluit dat je jezelf over een paar jaar ziet als coach, manager of organisator van evenementen, dan is een sportmanagementopleiding de beste manier om daar te komen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/