Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Social media bureau voor bedrijven

Als bedrijf kun je tegenwoordig niet meer zonder social media account. Minstens één, maar het liefst meerdere. Aanwezigheid op social media is de manier om snel veel potentiële klanten te kunnen bereiken. Mensen van verschillende leeftijden met verschillende achtergronden gebruiken social media, dus je kunt eenvoudig je doelgroep aanspreken. Klein nadeel is wel dat het bijhouden van je Facebook of Instagram pagina nogal wat tijd kost. Daarbij kan niet iedereen even goed overweg met de mogelijkheden die de verschillende sociale media platforms bieden. Gelukkig kun je hiervoor een professioneel social media bureau inschakelen.

Your Business Online helpt je verder

Your Business Online is een social media bureau speciaal gericht op bedrijven. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, door middel van sociale media kun je jezelf op de kaart zetten. Veel bedrijven hebben geen fysieke locatie nodig en een mooie Facebook pagina is hiervoor een goed alternatief. Je kunt hierop alles kwijt over jouw diensten en producten en staat direct in contact met je potentiële klanten. Your Business Online werkt niet alleen met Facebook, maar ook met andere sociale media, zoals Instagram, Pinterest en LinkedIn. Aan de hand van jouw doelen zetten we de platforms in die voor jou het meest effectief zijn.

Adverteren op facebook

De meeste social media platforms bieden diverse opties om advertenties te plaatsen. Dit geldt ook voor Facebook, waar wel 10 miljoen mensen regelmatig gebruik van maken. Een mooie gelegenheid dus om je doelgroep te bereiken op een snelle en voordelige manier. Adverteren op Facebook kun je heel gericht doen, omdat je zelf kunt selecteren wie jouw advertentie te zien krijgen. Bij Your Business Online weten we precies welke mogelijkheden er zijn en kunnen we deze op de juiste manier inzetten. We creëren professionele advertenties en zorgen dat deze gezien worden door jouw potentiële klanten.

https://www.yourbusinessonline.nl/