Fugelflecht
Image default
Eten en drinken

Shortribs kopen bij het vleesatelier

De shortrib is inmiddels heel erg bekend bij alle vleesliefhebbers. Het mag dan wel niet zo populair zijn als de sparerib maar toch begint dit stukje vlees zijn naam te krijgen. Het is een zeer smaakvol en mals stukje vlees die het heel erg goed doet op de barbecue. Maar als je dan voor de shortrib gaat, wil je natuurlijk wel het beste van het beste. Neem dan eens een kijkje op de webshop want daar vind je geheid een shortrib met een hoogwaardige kwaliteit en een zachte heerlijke smaak. De shortrib is zonder twijfel het beste stukje vlees om je gasten te verassen met iets nieuws en een heerlijke maaltijd. Tip: houd de vetrand aan de shortrib voor een echte smaaksensatie.

Hoogwaardige shortribs bij het vleesatelier

Een hoogwaardige kwaliteit van het vlees is echt super belangrijk bij het vleesatelier. Bij de shortribs maar ook bij andere soorten vlees zorgt het vleesatelier ervoor dat elk stukje uniek en smaakvol is. Dit doet het vleesatelier door de boerderijen te bezoeken waar de dieren worden gehouden om te kijken of alles goed en eerlijk verloopt. Het vlees komt uit verschillende landen zoals Nieuw-Zeeland en Amerika. Daarom kun je ook op de webshop exotische producten vinden zoals krokodillen filet. Het vleesatelier doet er alles aan om jou die ware smaaksensatie te laten meemaken en dat proef je ook zeker bij de shortrib.

Het bereiden van de shortrib

Bij de webshop van het vleesatelier kun je kiezen tussen een Ierse shortrib en een Black Angus shortrib uit Australië. Als jij graag de shortrib wil bereiden voor je gasten of gezin dan moet je letten op het aanwezige intramusculair vet. Dat is de witte lijn die door de shortrib loopt. De shortribs uit het vleesatelier assortiment bevat altijd meer dan genoeg vet. Dit is erg belangrijk want daardoor krijgt de shortrib zijn smaak. Reken voor de bereiding van de shortrib een uur want je wilt natuurlijk het optimale stukje vlees creëren. Maak ook een lekkere kruidenrub voor de shortrib om de smaak naar boven te halen.

Je shortrib laten bezorgen of afhalen

Als je graag de shortrib bij het vleesatelier wilt bestellen dan kun je het gewoon via de webshop bij jou thuis laten bezorgen. Winkel jij liever bij een fysieke slager? Kom dan langs bij het vleesatelier op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam.