Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Horoscopen voor het sterrenbeeld Boogschutter komende maanden

Maandhoroscoop Boogschutter Boogschutter September Algemeen Het 1ste deel van de maand geeft Venus energie zowel qua liefde als in je carrière, beste sterrenbeeld Boogschutter. Je wilt veel delen en vindt het fijn als een ander iets teruggeeft. Mensen die dit minder ervaren, kunnen minder lekker in hun vel zitten en het gevoel hebben uit te breken en avontuur te zoeken. Zakelijk gezien versterkt Venus je uitstraling, waardoor je populair kunt zijn en zeker geen grijze muis bent. Je dient op te passen dat je niet teveel met je kwaliteiten te koop loopt, omdat mensen jou arrogant vinden. Veel andere tekens zijn bezig met de perikelen van de wereld, als gevolg van de Maan in de Vissen en de Maagd die prominent aanwezig is. Jij bent daar minder mee bezig en gaat je eigen gangetje. Vanaf de 7de word je beïnvloed door de energie van Saturnus en Uranus, die verbonden zijn met de Maan. Hierdoor ben je zeer nuchter en weet je dat rationaliteit het beste is. Dit deel van de maand zullen liefdevolle gevoelens naar voren komen, waarbij je een sterke energie voelt. Deze komt vanuit de krachtige Maan, die verbonden is met Jupiter en Pluto. Tijdens de eerste weken van de maand heb je zakelijk gezien veel ambities en enthousiasme. Als je partner daar in meegaat, zal je zeer gelukkig zijn en kan je veel met de ander delen. Gaat je partner er niet in mee, dan kun je bepaalde gevoelens ervaren, waarbij je de behoefte hebt uit te breken. Communiceer en probeer er achter te komen, waarom je partner er niet in meegaat.

Maandhoroscoop Boogschutter Boogschutter November Algemeen Mercurius zorgt dat je gedachten en meningen vaak voor je houdt en liever geen dingen met anderen deelt voordat je zeker bent dat het klopt wat je zegt. Mensen kunnen jou gerust een geheim mededelen, omdat ze je vertrouwen. Door de spirituele Schorpioen kan de intellectuele energie van Mercurius zo versterkt worden dat je veel fantasie hebt. Let op dat je je niet verliest, omdat de dagelijkse werkelijkheid anders uitpakt. Fantaseren en dromen zijn niet verkeerd, als jij je maar niet richt op zaken die onmogelijk zijn. Toch kan fantasie leuke innovatieve ideeën brengen. Het is een goede tijd om dingen uit te werken, omdat je creatieve vermogen goed is. De 1ste week is minder voor formele zaken, maar concentreer je wel, omdat dit wel eens moeilijk is. Venus zal deze maand ook naar de Schorpioen gaan en deze energie is geschikt voor vriendschappen. Je wilt er graag energie insteken om met groepen om te gaan. Je staat sterk in je schoenen en weet je opvattingen goed te verdedigen. Het is ook een periode waarin je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Je durft buiten je comfortzone te treden en durft bepaalde ideeën voorzichtig naar buiten te brengen. Toch wordt aangeraden dit nog niet te doen, omdat de tijd er niet rijp voor is. Blijf je richten op dromen die je voor ogen hebt en werk dingen voor jezelf uit. In de liefde wil je dingen voorzichtig veranderen en richt je je op de mentale verbinding met je partner. Je vindt het belangrijk dat jullie intellectueel op een lijn zitten en veel delen. In het midden van de maand krijg je een krachtige drive vanuit de Nieuwe Maan. Dit is een goed teken, omdat je het fijn vindt plannen en ideeën nog even voor je te houden en uit te werken tot je er tevreden mee bent. Je kunt bepaalde spanningen loslaten en bent enthousiast in contact met anderen. In een relatie met een geliefde, maar ook met anderen ben je op zoek maar harmonie en een geestelijke band. Contacten kunnen daardoor versterkt worden.

 

Maandhoroscoop Boogschutter Boogschutter December Algemeen Omdat er veel krachtige planeten in de Waterman reizen kan het een maand zijn om veel te bereiken. Je voelt je prettig en zal vooral de energie van jouw heersende planeet Jupiter ervaren. Daardoor is het een maand, waarin je niet zomaar genoegen neemt met vriendschappen en andere sociale contacten. Je wilt diepgang en diepgaande gesprekken. Pas wel op dat deze energie ook kan zorgen dat er mensen zijn, die het niet zo goed met jou voorhebben. Deze kunnen jou zelfs aangeven dat je niet op de goede manier bezig bent en daardoor kan jij wel eens aan jezelf twijfelen. Toch ben je sterk genoeg om hiermee om te gaan en zal zeker wel doen wat mensen van jou verwachten, maar alleen als je weet dat deze mensen het goed met je bedoelen. Heb je de steun van anderen nodig, dan kun je er voor kiezen om dit gewoon aan te geven en mensen om hulp te vragen. Je hoeft daar niet te trots voor te zijn. Bedenk dat het normaal is, dat vrienden en familie je ondersteunen. Het zal een maand worden, waarin je kunt socialiseren. Ook in je werk zal dit gelden. Je zult vriendelijk zijn en over het algemeen voor mensen klaarstaan, waardoor ze je veel teruggeven. Let op dat je consequent blijft als mensen je iets toevertrouwen. Je kunt nog wel eens loslippig zijn en dan bepaalde dingen toch doorvertellen. Qua gezondheid zal het belangrijk zijn bepaalde symptomen niet te verwaarlozen. Zelfs als je denkt dat er niets aan de hand is, is het verstandig advies van een arts te vragen. Een verkoudheid kan snel uitlopen naar een andere ziekte. Boogschutters kunnen deze maand soms wel eens te ernstig zijn en dat zijn mensen niet altijd van jouw gewend en kan het lastig zijn om bepaalde vriendschappen te onderhouden. Heel soms ben je teruggetrokken en dan is het wel belangrijk dat jij communiceert om duidelijk te maken hoe jij je voelt. Aan de andere kant zijn er ook veel liefdevolle gesprekken. Qua gezondheid kan de Boogschutter in februari met depressies te maken krijgen, wat voortkomt uit vermoeidheid of een bepaalde kwaal. Je kunt met verzwakte weerstand te maken krijgen. Het zal voor de Boogschutter belangrijk zijn op te letten dat je jezelf niet uitput. Ga niet constant bezig met het oplossen van problemen. Er wordt ook aangeraden voor deze maand dat het belangrijk is te leren ontspannen en onaangename zaken weg te duwen. Zoek leuke activiteiten op en ga met positieve mensen om. Je bent veel beter in staat stress te overwinnen. Heb je zware emoties, dan is het belangrijk om te sporten of op andere wijze je fysieke energie er uit te gooien om je stemming te verbeteren. Voor vrouwen wordt aangeraden geregeld een warm bad te nemen. Voor mannen om in het verkeer op te passen dat er ongelukjes mogelijk zijn. Neem altijd hulpmiddelen en een verbanddoos mee.

Lees meer over je sterrenbeeld of de daghoroscoop Boogschutter.