Fugelflecht
Image default
Bedrijven

SDS boren

Boren in beton met een geschikte SDS boor!

Praktische en handige betonboren

Elke klusjesman heeft een SDS boor in zijn gereedschapskist zitten. Dit type boor is namelijk ideaal om in harde oppervlakken zoals beton, metaal of hout te boren. SDS boren zijn zeer sterke boren met een handig hamerfunctiesysteem. De boren worden daarom ook wel boorhamers genoemd. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle hout- of betonboor? Neem dan eens een kijkje bij Borenkopen.nl! Bij deze specialist vindt u alle benodigdheden op het vlak van boren. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle betonboortjes, zodat u alle werkzaamheden steeds met een geschikte boor uitvoert.

SDS en SDS plus

Naast SDS boren, vindt u bij Borenkopen.nl ook verschillende SDS plus boren terug. Het grootste verschil tussen beide types ligt hem in de bevestiging van de boren. Een SDS plus beschikt naast de standaard uitsparingen namelijk ook over een extra gleuf. Hierdoor kan u de boor meteen in de boorkop plaatsen. Naast de normale SDS en de SDS plus, bestaan er ook nog SDS max boren. De SDS max boor is de geschikte boor voor grote en zware taken.

Kies de geschikte boor

Het kiezen van een geschikt SDS boormachine is niet eenvoudig. Borenkopen,nl beschikt dan ook over een professioneel team dat u hierbij begeleidt. Eerst en vooral moet u duidelijk weten voor welke werkzaamheden u de boor juist zal gebruiken. Er zijn namelijk enorm veel elementen waarmee u rekening moet houden. Zo verschillen de boren enorm in boorsnelheid, geluidsbeheersing en trillingen. Een exacte taakomschrijving is dan ook onmisbaar. Het kiezen van een geschikte boor is bovendien enorm belangrijk voor uw veiligheid. Boren met een foute boor zorgt immers niet alleen voor een slecht resultaat, u kan er zelf ook heel wat lichamelijke schade aan overhouden!

https://borenkopen.nl/