Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Professionele woningontruiming door het hele land

Woningontruiming: nooit plezierig, altijd noodzaak

Een woningontruiming: u hoopt er nooit mee te maken te krijgen. Toch komt het door heel Nederland zeer regelmatig voor. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn als iemand al lange tijd niet zijn huur heeft betaald en uit zijn huis wordt gezet. Andere mensen laten hun huis in erbarmelijke staat achter. En dan zijn er de mensen met een verzamelwoede. Een professioneel bedrijf zorgt dan voor woningontruiming Leeuwarden.

Opruimen na overlijden

Soms is woningontruiming Drachten noodzakelijk als iemand is overleden. Als het gaat om iemand die weinig of geen sociale contacten had, treft de politie soms een compleet vervuilde woning aan. Iemand moet dit oppakken, niet iedereen wil dit doen. Gelukkig is er een bedrijf dat door heel Nederland woningontruimingen verricht, niet alleen een woningontruiming Drachten dus. Als er in een pand criminele activiteiten hebben plaatsgevonden, is de schade soms zo groot dat u niet zonder een echte specialist kunt.

Vloer verwijderen

Soms zit de vuiligheid ook in de vloer of is die zwaar beschadigd. Herstellen is dan onmogelijk. Maar sommige vloeren krijgt u er zelf alleen met heel veel moeite uit. Bij een woningontruiming Leeuwarden kan ook de vloer compleet worden verwijderd. Daarna wordt, indien gewenst, het hele huis (of appartement) schoongemaakt. Indien nodig kan daarbij ook een garagebox, berging of schuur worden meegenomen.

Opgeborgen staat netjes

Hoe eerder een woning leeg én schoon is, hoe eerder hij weer kan worden ingericht door een nieuwe bewoner. Bij woningontruiming Leeuwarden wordt daar over meegedacht. Zo kan inboedel tijdelijk worden opgeslagen of zelfs opgekocht. Is er heel veel haast bij, dan kan woningontruiming Drachten zelfs binnen 24 uur plaats vinden. De woning wordt na de ontruiming achtergelaten alsof er niets is gebeurd. Een geïnteresseerde koper of huurder kan al snel naar zijn nieuwe plekje komen kijken.