Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Met sloepen voor de verhuur ontdek je de Vecht vanaf het water

Wilt u de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen vanaf het water bekijken? Dan zijn er gelukkig verschillende verhuurbedrijven te vinden waar u een bootje of sloep kunt huren om de bijzondere flora en fauna van dit gebied tussen Amsterdam en Utrecht te bewonderen. Jachthaven De Eerste Aanleg in Breukelen is een dergelijk bedrijf waar je terecht kunt voor de verhuur van sloepen om de Vecht te verkennen. Deze jachthaven ligt aan een populair watersportgebied en heeft verschillende specialisten in dienst die u graag adviseren over een geschikte boot.

Kies uit een ruim assortiment sloepen

Bij De Eerste Aanleg kunt kiezen uit verschillende soorten boten en sloepen. Daarom kun je bij deze verhuurder terecht met verschillende gezelschappen voor allerlei soorten activiteiten. U huurt er namelijk vissersboten, kano’s, motorboten, ruime sloepen en kleine sloepen. Zo kunt u zowel voor een sportief dagje kanoën met uw vrienden als een rustig dagje bootje varen met familie bij deze specialisten terecht. Daarnaast beschikt De Eerste Aanleg ook over een horecagelegenheid en is het mogelijk om een arrangement aan te vragen. Als u bijvoorbeeld iets bijzonders te vieren heeft, zoals een jubileum, verjaardag of huwelijk, dan kunt u een speciaal service hiervoor aanvragen. Zo combineert u de verhuur van sloepen aan de Vecht met een heerlijk diner of een gezellige borrel in de horeca van het bedrijf. Ook is er een partyboot te huren, zodat u na het varen nog een feestje kunt bouwen. Voor iedere activiteit is er zo een geschikte mogelijkheid te vinden bij dit bedrijf!

Plan uw boottochtje snel bij deze specialisten

Heeft u interesse gekregen in de diensten op het gebied van de verhuur van sloepen aan de Vecht van dit bedrijf? Neem dan contact op met de specialisten en laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw dagje weg. Kom helemaal tot rust in de natuur en zorg voor een uniek perspectief op de Loosdrechtse Plassen.

https://eersteaanleg.nl/