Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Mediation tijdens een echtscheiding Arnhem

Mediation is een van de meest gebruikte methoden om te onderhandelen over een echtscheiding Arnhem. Bij scheidingsbemiddeling huren u en uw echtgenoot – of, in sommige gevallen, u beiden en uw respectievelijke advocaten – een neutrale derde partij in, een bemiddelaar genaamd, om u te ontmoeten in een poging om de problemen in uw scheiding te bespreken en op te lossen . De bemiddelaar neemt geen beslissingen voor u, maar dient als facilitator om u en uw partner te helpen uitzoeken wat het beste is.

De voordelen van mediation

Iedereen die door een scheiding gaat, zou mediation moeten overwegen, die voor bijna alle paren kan werken en een lange lijst met voordelen heeft. Bemiddeling is veel goedkoper dan een rechtszaak of een reeks zittingen en de meeste mediations eindigen in een regeling van alle problemen in uw scheiding. De bemiddeling is vertrouwelijk, zonder openbaar verslag van wat er tijdens uw sessies gebeurt. Bemiddeling stelt u in staat om tot een oplossing te komen op basis van uw eigen ideeën over wat eerlijk is in uw situatie, in plaats van dat u een oplossing wordt opgelegd op basis van rigide en onpersoonlijke juridische principes.

Een Arnhem mediator kan de communicatie tussen u en uw partner verbeteren

Door een Arnhem mediator in te schakelen, kan de communicatie tussen u en uw partner verbeteren. Hoewel mediation voor de meeste stellen absoluut het proberen waard is, hoort niet elk paar bij mediation. Als er bijvoorbeeld sprake is van huiselijk geweld in uw relatie, moet u dit zorgvuldig overwegen voordat u akkoord gaat met deelname, maar niet uit de hand lopen. Sommige mensen die misbruik in hun huwelijk hebben meegemaakt, vinden het empowerment om elkaar te ontmoeten op het gelijke speelveld van een bemiddelingssessie.

Neem contact op met van den Dungen Mediation

Het enige dat nodig is om een scheidingsbemiddeling succesvol te maken, is dat beide mensen bereid zijn om te onderhandelen en openstaan voor compromissen. Wijs mediation door van den Dungen Mediation niet af alleen omdat u en uw partner een bepaald onderwerp heel anders zien – met andere woorden, geef niet op voordat u bent begonnen. Bemiddeling is een krachtig proces en veel zaken die in het begin onmogelijk lijken op te lossen, eindigen in een schikking als iedereen zich inzet voor het proces.

https://www.vandendungenmediation.nl/