Lockpick gemeenschap in Nederland

Er worden nog steeds regelmatig nieuwe ontdekkingen gedaan op het gebied van sloten en hun veiligheid. Vaak blijkt het namelijk het geval dat de makers van sloten zich meer bezighouden met het idee van veiligheid dan de werkelijke waarde van sloten.

 

Scoutmobiel lockpicks

Zo is er onlangs bekendgeworden dat de sloten op scootmobiels vrijwel totaal nutteloos zijn. Deze sloten gebruiken namelijk allemaal dezelfde sleutels.

De mensen die afhankelijk zijn van scootmobiels hebben jarenlang vertrouwd om de werking van deze sloten. Om er dan nu achter te komen dat ze dus totaal niet betrouwbaar zijn.

Axa fietsslot moedersleutel

Dit lijkt op het incident van enkele jaren geleden waarbij bekend werd dat de meest populaire sloten van axa ook nutteloos waren. Deze sloten zijn miljoenen keren verkocht in Nederland.

Het is zelfs zo erg dat deze sloten verplicht waren gesteld wanneer men een fietsverzekering afsloot. Echter bleek dat deze sloten binnen een seconde geopend konden worden met een simpel zakmesje.

 

Lockpick gemeenschap

De lockpick gemeenschap heeft dus al meerdere keren hun waarde bewezen. Door niet te luisteren naar de beloftes van de makers van sloten maar door zelf op onderzoek te gaan naar de werkelijke waarde van sloten.

https://lockpicks.nl