Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Leuke groepsactiviteiten voor een origineel uitje met vrienden of familie

Bent u op zoek naar originele mogelijkheden om iets met uw familie of vriendengroep te ondernemen? Een dag als deze wordt des te succesvoller wanneer er een activiteit wordt georganiseerd waaraan niemand eerder heeft meegedaan. Kroegentochten, etentjes, karten en een bezoek aan escape rooms laat u voor de verandering eens links liggen. In plaats daarvan kiest u voor de leuke groepsactiviteiten van De Westernboerderij.

Losse groepsactiviteiten en arrangementen

De boerderij is precies wat u ervan verwacht wanneer u de naam hoort: het doet u bij aankomst direct denken aan een setting in het Wilde Westen van Amerika. Behalve stoer en avontuurlijk is de sfeer die er heerst vooral gezellig. U wordt hartelijk ontvangen en duidelijk geïnformeerd over de leuke groepsactiviteiten alvorens u daarmee start. Voorbeelden van activiteiten tijdens een actief bedrijfsuitje zijn persluchtschieten, paintballen en archery tag, wat een combinatie van trefbal en paintball is. Boekt u een arrangement, dan kunt u verschillende activiteiten en een eetmoment (buffet of barbecue) combineren.

Een actief bedrijfsuitje dat de groepsdynamiek bevordert

Uiteraard zijn de leuke groepsactiviteiten op de boerderij ook geschikt voor een actief bedrijfsuitje. Samen met uw collega’s beleeft u een plezierige dag met creatieve en sportieve activiteiten. Een actief bedrijfsuitje als deze weet de groepsdynamiek nóg sterker te bevorderen. De teamspirit wordt op een originele manier bevorderd en dat heeft zijn effect op de productiviteit en betrokkenheid van de medewerkers.

Geniet het hele jaar door van leuke groepsactiviteiten

De Westernboerderij mag zich dé groepsuitjesspecialist van Gelderland noemen en wordt sinds 2008 aangestuurd door een enthousiast koppel dat dagelijks bezig is met de uitbreiding en verbetering van het complex. Behalve outdooractiviteiten bestaan er ook indoor mogelijkheden, waardoor u ook in de koudere maanden van het jaar leuke groepsactiviteiten met familie, vrienden en collega’s kunt ondernemen. U kunt dus het gehele jaar door bij deze specialisten terecht!