Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Klein balkon? Dit zijn de ultieme benodigdheden!

De wooncrisis houdt voorlopig aan in Nederland en dus is het voorlopig nog niet gedaan met de moeizame koop van een huis binnen onze landsgrenzen. Kapers die al vroeg op de kust waren hebben waarschijnlijk al een riante woning mét tuin, maar voor mensen met een huurwoning is dit meer uitzondering dan regel. Met een beetje geluk heb je nog wel een klein balkon tot je beschikking, die je met een beetje creativiteit best leuk kunt inkleden. Inspiratieloos als je bent, vind je het vast niet erg om wat ideeën op te doen in dit blog. Daarom delen we de ultieme benodigdheden met je!

 

Hangstoel

 

Zoek je naar een manier hoe je lekker kunt uitrusten op je balkon, maar heb je geen plek voor een stretcher? Een hangstoel is dan een geweldig alternatief. Zo’n soort stoel is bevestigd aan een steel en geeft je het gevoel dat je aan het zweven bent, wat een erg ‘chill’ gevoel geeft. En weet je wat er ook fijn aan is? Zo’n hangstoel neemt maar weinig ruimte in beslag, waardoor je ook nog wat ruimte overhoudt voor andere zaken. Je kunt zo’n stoel o.a. kopen bij Sweetlivingshop.nl, dé specialist voor alles in en rondom huis. 

 

Inklapbare tafel

 

Heb je eters over de vloer en schijnt de zon ook nog eens buiten? Een tafel is dan wel zo handig als je je gasten niet met het bord op schoot wilt laten eten. Maar wat doe je als je niet altijd de tafel in het zicht wilt hebben? Dan koop je een inklapbare tafel. Zo’n tafel stelt je in staat om hem gemakkelijk neer te zetten en weer weg te halen.   

 

Plantenklimrek

 

Beschik je over groene vingers? Dan kun je een knap lastige tijd hebben in een appartement, want op een balkon heb je niet echt ruimte voor een tuin. Het plantenklimrek biedt je echter een passend alternatief. Dit is een soort trap waar meerdere potten op kunnen rusten, waardoor je je groene hart alsnog kunt laten spreken. Heb jij er al over nagedacht welke planten je een plekje geeft op jouw eigen balkon? 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/