Fugelflecht
Bedrijven

Horeca Verhuur | Habets Event Support – 123feestverhuur

Horeca verhuur

Een gezellig feest of evenement organiseren is een flinke onderneming. U dient een mooie locatie te vinden, hapjes en drankjes te regelen, voor uw gasten te zorgen en nog veel meer. Het kan zo zijn dat u zo druk bent met de organisatie dat u vergeet van het feest te genieten of een babbeltje met uw gasten te maken. Habets Event Support staat daarom voor u klaar. Wij bieden u de ondersteuning die u zo goed kunt gebruiken tijdens het organiseren van een leuk feest of evenement. Van het regelen van materialen als statafels, servies en bestek tot het vinden van horecapersoneel, wij ontzorgen u volledig!

Habets Event Support ontzorgt

Zonder een lekker hapje en drankje is een feestje tegenwoordig eigenlijk niet compleet. Om het uw gasten naar hun zin te maken dient u vanalles en nog wat te regelen. Habets Events Support ontzorgt u daar graag bij. Indien gewenst kunnen we de volledige organisatie van uw feest of evenement uithanden nemen. Ook losse aspecten, zoals licht- en geluidsinstallatie, biertaps, koelingen en andere apparatuur of materialen kunnen we verzorgen.

  • Complete ontzorging
  • Vast aanspreekpunt
  • Altijd alles op voorraad

Service van de bovenste plank

Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van feesten en partijen is Habets Event Support hét bedrijf dat u kan ontzorgen bij de organisatie van uw feest. Wij staan voor vakbekwaamheid, service van de bovenste plank en een persoonlijke benadering. Geen feest of evenement is vergelijkbaar en de organisatie vraagt daarom altijd weer om een andere aanpak. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken bieden we een totaalpakket aan, met veel mogelijkheden als het aankomt op het leveren van diverse producten.

Kom in contact!

Wilt u meer weten over wat Habets Event Support voor uw feest of evenement kan betekenen? Informeer dan gerust vrijblijvend verder. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of door te bellen naar 040 22 23 500.

https://www.habets-event-support.nl/