Fugelflecht
Winkelen

De juiste goudprijs vragen

Iedereen die goud heeft liggen en dit wil verkopen, wil natuurlijk de beste prijs. Het is mogelijk goed te verdienen aan de verkoop van goud, maar dan moet het goud wel van zeer goede kwaliteit zijn. Dit kunt u laten controleren door een taxateur. Als uw goud niet van optimale kwaliteit is, kan het lastig zijn er de beste prijs voor te krijgen. Ook dan kan het lonen uw goud toch te verkopen. U kunt dan alleen niet rekenen op de hoogste goudprijs voor uw voorwerpen.  

Goudprijs berekenen

Bent u benieuwd wat uw oude goud kan opleveren? Informeer dan naar de goudprijs bij uw inkoper. Hij of zij kan u vertellen welke goudprijs er op dat moment gehanteerd wordt. Als u de prijs per gram omrekent naar het gewicht aan goud dat u in uw bezit heeft, kunt u de totale prijs berekenen. Zo weet u wat u ongeveer kunt verdienen.  

Oude sieraden inleveren

Oude sieraden van goud, zilver of andere metalen kunnen veel geld waard zijn. Het is dan ook te overwegen oude gouden sieraden die u niet meer gebruikt, gewoon te verkopen. Bij metalen anders dan goud moet u rekenen op een prijs die lager is dan de goudprijs.

https://www.goudnl.nl/goudprijs