Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Het Anker meubelen is Nederland op zijn best

Het Anker meubelen is Nederland op zijn best

 

Waar het meubellandschap niet zelden wordt bepaald door trends uit Zuid-Europa of Scandinavie, bezit Nederland met Het Anker een producent van zitmeubelen van internationaal allure. Om mee te gaan met de toonaangevende trends, hoef je dus helemaal niet ver van huis. Het Anker meubelen bieden namelijk aan antwoord op vrijwel al je woonwensen … maar waarom zou je voor dit oerhollande merk kiezen boven al die andere grote merken?

 

Dutch Design op zijn best

 

Het Anker voert de slogan ‘Nederlands vakmanschap met internationale flair’. De meubelgigant ontwerpt het grootste deel van haar collecties in eigen huis en schakelt daarvoor regelmatig (inter) nationaal bekende ontwerpers in. De trends worden op de voet gevolgd en vanwege het Nederlandse karakter, heeft Het Anker een unieke feeling met de Nederlandse voorkeuren qua interieur. 

 

Leer als specialisme

 

Eén van de specialiteiten van Het Anker is de verwerking van leer. De ruime keuze aan leersoorten is afkomstig van gerenommeerde Italiaanse looierijen. Een mooi, duurzaam en ecologisch verantwoord product dat door Het Anker uniek wordt gecombineerd met de hedendaagse woonwensen. Leer is één van de oudste gerecyclede producten ter wereld en geeft een karakteristieke uitstraling aan Het Anker banken, stoelen en fauteuils. Elke verwerkte huid is namelijk uniek en heeft haar eigen specifieke kenmerken. Naast leer bekleedt het Anker haar meubels ook met fraaie stoffen, afkomstig van gerenommeerde fabrieken en groothandels in binnen- en buitenland.

 

Een keur aan keuzes

 

Het Anker combineert haar ervaring als meubelmaker sinds 1928 met een uniek gevoel voor de ontwikkelingen binnen de woonwereld. Of het nu gaat om het comfort van een fauteuil Het Anker of de functionaliteit van een Het Anker stoel; altijd weer komt de Nederlandse specialist met een uitkomst die perfect past in jouw interieur! Van strak en modern tot klassiek; van chicque tot industrieel. Voor ieder wat wils.

 

Korte lijnen

 

Het Anker meubelen staan in showrooms van vrijwel alle toonaangevende woonwinkels in Nederland. Natuurlijk omdat de kwaliteit van een ongekend hoog niveau is en het design een duidelijke ‘Hollandse tint’ heeft. Bijkomend voordeel is dat lijntjes met de fabriek van Het Anker kort en betrouwbaar zijn, waardoor levertijden altijd binnen aantrekkelijke marges blijven. Geen ellenlange wachttijden dus en prachtige meubels van eigen bodem; Nederlands trots. Wie wil dat nou niet?

https://www.onsteinmeubelen.nl/