Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Goede rijschool in Leiden of Wassenaar gezocht?

Toen mijn dochter haar 18e verjaardag er aan kwam, was het natuurlijk tijd om na te denken over een verjaardagscadeau. Totdat ik een van de moeders van een vriendin van mijn dochter zag. Zij bracht me op een idee: ik geef haar haar eerste rijles in Leiden cadeau.

Zo geschiedde. Ik zocht in Google naar een goede rijschool in Leiden of in Wassenaar en kwam uit bij Correct verkeerschool. Ik maakte een afspraak voor mijn dochter, op het afgesproken tijdstip verscheen de auto netjes voor de deur. In dit blogartikel lees je meer over mijn ervaring met deze rijschool.

Eerste rijles in Leiden

Op de dag van haar verjaardag heb ik haar ’s ochtends meteen verteld dat ze die dag haar eerste rijles in Leiden zou krijgen. Ze was helemaal door het dolle heen en had nooit verwacht dat dit hert cadeau zou zijn. Ze maakte kennis met de instructeur en stapte meteen achter het stuur, met een grote glimlach op haar gezicht.

Voordat ik het wist reed ze toeterend de straat uit. Een uur later kwam ze heel enthousiast weer thuis. Ze had het zo leuk gehad! Daarna hebben we haar meteen ingeschreven bij deze rijschool in Leiden, Wassenaar en omgeving.

Haar vriendinnen volgden

Mijn dochter was na iedere autorijles in Leiden zo enthousiast dat spoedig veel vriendinnen zich ook inschreven bij deze rijschool. Wat wij vooral fijn vinden aan deze rijschool? Dat iedereen rijles krijgt op zijn of haar tempo én dat gemak centraal staat. Juist door de persoonlijke benadering die gehanteerd wordt, maakt dat wij dit een heel fijne rijschool in Wassenaar vinden.

Mijn dochter moet binnenkort op voor het praktijkexamen. Ze heeft haar theorie examen na twee keer behaald. Spannend he, dat wordt duimen! Laten we hopen dat ze binnenkort helemaal zelf de weg mag trotseren. Dan kan ze zelf gaan en staan waar ze wil.

https://www.correctverkeersschool.nl/