Fugelflecht
Image default
Eten en drinken

Geniet van een vijfgangendiner in dit restaurant in Oostvoorne

Wilt u er even lekker tussenuit? En wilt u daarbij genieten van heerlijke gerechten die met liefde zijn bereid? Wanneer u in Oostvoorne of omgeving bent, denkt u waarschijnlijk direct aan een strandtent, maar heeft u weleens gehoord van restaurant Bistro de Landbouw? Dit restaurant in Oostvoorne bevat veel meer sfeer dan welke strandtent dan ook. Bovendien kunt u hier genieten van gerechten die op de beste wijze zijn bereid door de chef-koks. Kies tussen een driegangendiner, een vijfgangendiner of kies voor gerechten van de menukaart. Er zijn zowel vlees- als visgerechten, maar er zijn ook volop vegetarische mogelijkheden.

Betaal vergelijkbare prijzen voor een beter menu

Vergeleken met elke andere strandtent in Oostvoorne, is restaurant Bistro de Landbouw in kwaliteit en sfeer een stuk aantrekkelijker. Bovendien hanteren ze prijzen die vergelijkbaar zijn met de strandtenten. Zo kunt u voor slechts € 20,- een driegangendiner bestellen op elke doordeweekse dag dat ze geopend zijn. Komt u in het weekend langs in deze Bistro? Dan is het complete vijfgangendiner van maar € 32,50 zeker een aanrader. De getalenteerde chef-koks maken maar al te graag hun specialiteiten voor u klaar, zodat u zeker nog eens een keer terug wil komen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent; een diner bij Bistro de Landbouw wordt gegarandeerd een succes.

Verzeker uzelf van een tafel

Bij Bistro de Landbouw bent u elke dag tussen 17.00 en 21.30 van harte welkom, met uitzondering van dinsdagen. Verwen uzelf eens met een heerlijk diner bij deze bistro. Om er zeker van te zijn dat er een tafel voor u beschikbaar is, kunt u het beste reserveren. Dit doet u telefonisch met het telefoonnummer dat u op hun website kunt vinden. Alleen dan bent u verzekerd van een goede zitplaats in de bistro of, bij lekker weer, op het terras.