Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Gelijk Geslaagd geeft theoriecursussen in verschillende plaatsen door het land

Woon jij in Hazerswoude en wil jij een auto theoriecursus volgen bij jou in de buurt? Volg dan de theoriecursus bij Gelijk Geslaagd. Wij geven namelijk op heel veel plaatsen door Nederland onze theoriecursus. Zo is er voor inwoners van en rondom Hazerswoude de theoriecursus Hazerswoude.

Haal binnen 1 dag je CBR certificaat met behulp van onze dagcursus

Voordat je je aanmeld voor onze theoriecursus wil je uiteraard weten hoe onze cursus er precies uitziet. Onze cursus is een dagcursus. Dit houdt in dat je van ons les krijgt tijdens de cursus en daarna je theorie examen bij het CBR aflegt. Je haalt dus binnen 1 dag je CBR theorie certificaat! De cursusdag start vroeg in de ochtend. De goed opgeleide docent zal je alle theorie aanleren. Er wordt voor gezorgd dat je alle theorie goed zult onthouden. Om de lastige dingen goed te kunnen onthouden maken we gebruik van trucs en ezelsbruggetjes. Je zal het hierdoor niet meer vergeten! We trainen met echte examens. Je gaat dus voor de volle honderd procent voorbereid je examen in.

In de middag ben je er helemaal klaar voor om je examen te maken. We hebben alles goed geleerd, je hebt al je vragen kunnen stellen en we hebben geoefend met examens. Beter voorbereid dan dit kun je niet zijn. Daarbij zit alle theorie heel vers in je hoofd, dit is een groot voordeel bij het maken van je examen. Het examen van het CBR duurt 35 minuten. Heb je je examen gemaakt? Je hoort binnen een paar minuten of je geslaagd bent. Je slagingskans is zeer groot wanneer je onze theoriecursus volgt!

Naast auto theoriecursussen ook motor theoriecursussen

Wij geven niet alleen auto theoriecursussen. We bieden bij Gelijk Geslaagd ook motor theoriecursussen aan, zoals bijvoorbeeld de cursus motortheorie Utrecht. Op onze site is te zien op welke plekken we onze cursussen allemaal aanbieden. Inschrijven voor een cursus kan ook via onze site.

https://www.gelijkgeslaagd.com/