Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Erkende slotenmaker in Amsterdam West

Op zoek naar een erkende slotenmaker Amsterdam West? We stellen u met een groot genoegen en veel plezier voor aan de slotenmakers van Sloten.nu. Het overkomt iedereen vast wel eens. U heeft de sleutel van de fiets afgebroken in het slot, of de huissleutel op de eettafel laten liggen.

Het is erg vervelend wanneer u niet naar binnen kunt, u zich niet veilig voelt in huis of een tijdje niet meer met de fiets kunt. In zulke vervelende situaties bieden de slotenmakers van Sloten.nu uitkomst. En dat 7 dagen per week dag en nacht!

Een veilig huis

Bij deze erkende slotenmaker in Amsterdam West kunt u terecht voor een nieuw slot en voor inbraak-preventie. De juiste sloten zorgen ervoor dat de kans dat er ingebroken wordt een stuk kleiner is. Dit blijkt uit cijfers van het CBS. We begrijpen dat u iedere avond graag met een veilig gevoel op de bank wilt zitten, en niet bang hoeft te zijn voor ongenodigde gasten.

Een slot met driepuntssluiting of kerntreksloten zorgen ervoor dat het slot van de voordeur of achterdeur minder makkelijker geforceerd wordt. Op die manier kunt u met een veilig gevoel thuis zitten.

Niet meer naar binnen?

Ook wanneer u niet meer naar binnen kunt biedt deze slotenmaker uitkomst. Misschien heeft u de deur achter u dicht getrokken en ziet u aan het eind van de dag dat de sleutel nog binnen ligt. Dat zijn vervelende situaties waarvan u even in de stress kunt schieten. Maar niet voor lang!

De slotenmaker van Sloten.nu kan er dankzij de snelle motorservice al binnen 30 minuten zijn om u weer binnen te laten. Daarnaast is hij ook nog eens heel erg professioneel en maakt hij uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande producten.

Problemen met de fiets?

U wilt na een lange dag werken lekker naar huis om te eten en steekt de fietssleutel in het slot. Het slot gaat een beetje stroef, dus u zet wat extra kracht bij. Pats, hij breekt af. Oeps, wat nu? Geen probleem. Of stel deze situatie eens voor. U komt na een lange werkdag weer aan bij de fiets wanneer u ontdekt dat u echt niet weet waar de fietssleutel gebleven is. Ook zo vervelend. Maar geen man overboord!

Openbreken van fietsslot

De slotenmaker van sloten.nu kan het fietsslot openbreken Amsterdam zodat u weer snel kunt fietsen. Dat doet hij op een hele nette manier, om zo min mogelijk schade aan te brengen aan de rest van de fiets. Zat uw huissleutel ook aan de sleutelbos die u kwijt bent geraakt? Geen probleem, dan zorgen ze ervoor dat u ook weer uw huis in kunt. Hoe fijn is dat!?

Slotenmaker Amsterdam | Amsterdams Beveiligings Bedrijf
Kerkstraat 352b
1017 JA Amsterdam
020-6233603
info@sloten.nu